RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 12:35:57 tarihnde eklendi. 747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sınırda çatışma

ABHAZYA GÜVENLİK GÜÇLERİ GÜRCİSTAN TOPRAKLARINDAN GELEREK ABHAZYA SINIRINI GEÇMEYE ÇALIŞAN SİLAHLI BİR GÜRCÜ GURUBUNU GERİ PÜSKRTTÜ.
Sınırda çatışma 21/01/2008 Tarihinde abhazya Devleti Gal Vilayeti Emniyet Güçleri Koordinatörü Lavrentin MİKVABİYA'nın gazetecilere vermiş olduğu bilgiye göre 19 Ocak 2008 tarihinde Gürcistan topraklarından Abhazya devleti Sınırını yasalara aykırı bir biçimde geçmeye çalışan silahlı bir gurup Abhazya Sınır Muhafızları tarafından geriye püskürtülmüştür.

Lavrentin MİKVABİYA'nın bildirdiğine göre Gal Vilayeti, "Nabokevi Köyü" yakınlarında bulunan İngur Nehri'ni geçmeye çalışan 10 kişi civarında silahlı ve siyah askeri ünüformalı bir gurup tesbit edilmiştir.

Abhazya Sınır Muhafızları, sınırı izinsiz olarak geçmeye çalışan bu guruba karşılık olarak havaya uyarı ateşi açarak sınırı geçmelerini engellemiştir. Uyarı atışından sonra gurup üyelerinin önemli bir kesimi Gürcistan topraklarına geri dönmüş, bir kısmı da Gal Bölgesinin ormanlık alanına kaçmıştır. Abhazya Güvenlik Güçlerinin bölgede yapmış oldukları çalışma sonucunda güvenli bir ortam oluşmuştur.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.