RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ağustos 2011, Cumartesi 09:04:50 tarihnde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Cumhuriyeti Tanıtma Vakfı

ABHAZYA CUMHURİYETİ TANITMA VAKFI, ALEKSANDR ANKVAB'I DESTEKLİYOR.
Abhazya Cumhuriyeti Tanıtma Vakfı 13/08/2011. Abhazya Cumhuriyeti Tantım Vakfı, 10 Ağustos 2011 Tarihnde yapmış olduğu toplantıda, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimlerinde aday olan Aleksandr Ankvab'ın desteklenmesi kararı aldı.


Moskova ve Rusya Federasyonu2nun çeşitli bölgelerinde yaşayan Abhazya Cumhuriyeti Vatandaşları tarafından, Abhazya Cumhuriyeti'nin tanıtımı ve desteklenmesi amacı ile kurulan "Abhazya Cumhuriyeti Kslkınma ve Tanıtım Yardım Vakfı" toplantısına katılan 100 kişi oy çokluğu ile alınan karar sonucunda, devlet başkanlığı seçimlerinde Aleksandr Ankvab'ın desteklenmesi kararı aldı.


Abhazya Cumhuriyeti Tanıtım Vakfı Başkanı Vitaly Labakhua toplantı sonrasında "Abhazya Cumhuriyeti Tanıtım Vakfı olarak, Abhazya ve halkını geleceğe taşıyabilecek güce sahip olduğuna inandığımız Aleksandr Zolotinskovich'e Abhazya Cumhuriyeti vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için en doğru kararı aldığımıza inanıyoruz. Bu aday bizim halkımızın kazanmış olduğu değerleri kaybetmesini değil arttırmasını sağlayacak yeteneğe sahip değerli bir temsilcidir Alçakgönüllü bir yapıya sahip olan, aynı zamanda dürüst ve profesyonel bir kişiliği ile Alesandr Zolotinskovich - bugün için cumhuriyetimizi yönetecek bir kişilğe sahiptir" açıklamasında bulundu.

 
Kaynak: http://abhazia-russia.ru/


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.