RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Ağustos 2011, Çarşamba 10:07:34 tarihnde eklendi. 800 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişleri Bakanlığı Açıklaması

MAKSİM GVİNDJİYA, GÜNEY OSETYA DIŞİŞLERİ BAKANI MURAT DJİOEV'E AĞUSTOS 2008 KATLİAMI İLE İLGİLİ MESAJ GÖNDERDİ.
Abhazya Dışişleri Bakanlığı Açıklaması 10/08/2011. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Maksim Gvindjiya, 08 Ağustos 2008 Gümey Osetya katliamı nedeni ile ilgili olarak Güney Osetya Dışişleri Bakanaı Murat Djioev'e anma mesajı gönderdi.

 

Maksim Gvindjiya mesajında "8 Ağustos'ta yaşanan katliam, bizlern kalplerinde her zman için en acı olay olarak yas ve anma günü olarak yerini koruyacaktır. Gürcistan devleti yönetiminin intikam hırsı ile başlatmış olduğu askeri eylemlerin haklı olduğunu asla kimseye kabul ettiremeyecektir.

 

Bizler, bu savaşta sivil insanların yaşam haklarını gözetmeden saldıranları ve aileleri ve vatanlarını savunanları asla unutmayacağız. Abhazya Cumhuriyeti, kalplerinde özgürlük ruhu bulunan tüm ülkeler, masum insanlarını yaşamına mal olan trajik olaylara sessiz kalmayacaktır ve ülkesinin refahını korumak için çalışan Güney Osetya'nın uluslararası toplum tarafından tanınmasını elde edtme çalışmalarında sizin devletinizin yayında olduğumuzu ve her türlü çalışmayı yapacağımızı belirtiriz" açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.