RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Temmuz 2011, Cumartesi 10:46:10 tarihnde eklendi. 1063 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devlet Başkan Adaylarına Diaspora Sorusu

ABHAZYA DEVLET BAŞKAN ADAYLARI’NA DİASPORA POLİTİKALARINI SORDUK.
Devlet Başkan Adaylarına Diaspora Sorusu 30/07/2011. Değerli okuyucular. Abhazyam.com Yayın Yönetimi olarak, 26 Ağustos 2011 Tarihinde yapılacak olan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimindeki adaylar ile ilgili haberleri sizlere elimizden geldiğince tarafsız bir biçimde vermeye çalışıyoruz.

Abhazyam.com olarak, bağımsız çalışma anlayışımıza bağlı olarak 24/07/2011 Tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Adayları olan Aleksandr Ankvab, Raul Hadjimba ve Sergey Şamba'ya 31 Temmuz 2011 Tarihine kadar yanıtlamalarını istediğimiz "Devlet Başkanlığı seçimini kazandığınızda uygulayacağınız Diaspora Politikanızı açıklayabilir misiniz? Sorusunu sorduk.

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Adayları tarafından 31 Temmuz 2011 Tarihine kadar Abhazyam.com’a gönderilen Diaspora Politika Çalışma Programları hakkında ki yanıtlarını 1 Ağustos 2011 Tarihinden itibaren sizler ile buluşturacağız.

Abhazyam.com olarak Abhazya Devlet Başkanlığı Seçimlerinde ki tarafsızlığımızı koruyacağımızı, Abhazya Devleti Yönetimi tarafından uygulanacak olan dış, iç ve Diaspora politika çalışmalarında daha önceden de olduğu gibi olumlu bulduğumuz çalışmalara desteğimizi sürdüreceğimizi, hatalı ve eksik bulduğumuz çalışmaları da eleştireceğimizi, çözüm önerilerimizi sunacağımızı belirtiriz.

Abhazyam.com olarak Aleksandr Ankvab, Raul Hadjimba ve Sergey Şamba’ya Diaspora Politikaları hakkında ki açıklamaları için şimdiden teşekkür eder ve Devlet Başkanlığı adaylıklarında başarılar dileriz.

Bu arada yaklaşan Devlet başkanlığı seçimleri ile ilgili olarak görüşlerinizi yorum sütunlarında belirtebilirsiniz, bu çalışmalara bağlı olarak Anket sütunumuzda üç adaydan hangisinin devlet başkanlığına yakın olacağını sınayan bir çalışmayı sizlere sunacağız. Üç devlet başkan adayının ayrı, ayrı isminin bulunduğu sütunlardan istediğinizi onaylayarak seçim öncesinde bir sıralama oluşacak. Daha sonra seçim sonuçlarını hep birlikte irdeleyebilme olanağı elde edeceğiz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.  

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu.

Fatih Atan (A’tanba)   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.