RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 12:31:33 tarihnde eklendi. 834 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'ya İngilterden konuklar geldi

IRAK ASILLI İNGİLİZ VATANDAŞI MİLYARDER İŞ ADAMI NADMİ AUÇİ BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET ABHAZYA CUMHURİYETİ'NE EKONOMİK VE POLİTİK KONULARDA İŞBİRLİĞİNDE BULUNMAK AMACI İLE ZİYARETE GELDİ.
Abhazya'ya İngilterden konuklar geldi 18/01/08 Tarihinde İngiliz Vatandaşı Nadmi AUÇİ başkanlığındaki heyet içerisindeki işadamları, Nazir AUÇİ; Nazir ABİD ve Omar BAGDADİ Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ile görüşmelerde bulunduktan sonra Abhazya Devleti Parlamento başkanı Nugzar AŞUBA'yı da ziyaret ettiler.

İngiliz vatandaşı, Irak kökenli milyarder işadamı Nadmi AUÇİ; apsnypress haber ajansına vermiş olduğu demeçte "güzelliği ve mkemmelliği ile meşhur olan ülkeniz topraklarına yatırım yapmak umudu ile ziyarete geldik. Bizim şirketler gurubumuz, dünyanın bir çok ülkesinde yatırım yapıyor, Abhazya Cumhuriyeti'n de yatırım yapma olanaklarının yüksek olduğuna inanıyoruz. Bizim iş prensibimiz, kurulacak olan ilişkilerde karşılıklı olarak yarar sağlamaktır. Ve eğer sizin ülkenizde önemli ve karlı yatırım olanakları yaratılır ise karşılıklı olarak olumlu gelişmeler gerçekleştirilebilir" dedi.

Nadmi AUÇİ Başkanlığındaki işadamları gurubu, Abhazya'nın ekonomik ve politik konum yasama organlarının işleyişi ile ilgilenerek "bizim şirketler gurubumuz, beş ylıdızlı "Le Royal" oteller zincirine sahip bulunuyor. Bizim organizasyonumuz, "GENERAL MEDİTERRANEAN HOLDİNGS" dünyanın bir çok ülkesinde 100 den fazla şirket kuruluşu ile faaliyette bulunuyor ve 2006 yılı sonu itibarı ile yatırım tutarımız 4 Milyar ABD Doları'nı buluyor. Bu yatırımlarımızı dünyanın bir çok bölgesinde finans desteği ve banka organizasyonları açarak, otel ve tati köyleri, havayolu taşımacılığı, sanayii ürüleri ve ilaç sanayii, gayri menku alım ve satımı, inşaat sektörü çalışmalarında kullandık". diyerek organizasyonları hakkında bilgi verdi.

Nadmi AUÇİ; Abhazya'nın gelişimine yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek, BM tarafından tanınmayan Abhazya ile ilgili olarak kendilerinin herhangi bir şüphelerinin olmadığını belirtti. "Bizler bu konuda Abhazya'ya Uluslararası Arap Dünyası ve Avrupa'da destek verebiliriz. Bizim şirketler gurubumuz yönetiminin dünya ülke yönetimlerinde bulunan bir çok politikacı tanıdıkları bulunuyor" diyerek sözlerini bitirdi.

Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Nugzar AŞUBA; İngiltere'den gelen işadamları ile yapılan görüşmelerin dostluğu geliştirecek bir ortamda geliştiğini belirterek "bizler ulusumuzun gelişmesi için ülkemizde yapılacak olan her türlü yatırım projelerinin gerçekleştirilmesi çalışmalarına açığız. Konuklarımız, ülkemizin yasak durumu ile yakından ilgilendiler. Onlar, ülkemizin bugünkü konumunu gayet iyi biliyorlar. ülkemiz günümüz itibarı ile bağımsız değil ve risk bulunuyor, ancak onlar bu durumdan dolayı ürkmüyorlar. Abhazya'ya gelenler ciddi olarak ülkemizin konumunu net bir biçimde öğreniyorlar" dedi.

Nugzar AŞUBA "General Mediterranean Holdings Şirketler Gurubu, dünyaca tanınan bir kuruluştur, kendilerinin ciddi bir organizasyon olduklarını bizlere gösterdiler. Dünya üzerinde yapmış oldukları yatırımşlar ile ciddi ve sağlam işadamları gurubu olduklarını bize kanıtladılar." "Bizler onlarla işbirliği yapmaya hazırız" diyerek konuşmasını bitirdi.

İngiliz işadamları gurubu, Abhazya'nın tarihi ve turistik bölgelerinde incelemelerde bulunduktan sonra 19/01/2008 tarihinde ülkeden ayrıldılar.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.