RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Temmuz 2011, Çarşamba 08:09:11 tarihnde eklendi. 1547 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İbrahim Yağan'a Saldırı

İBRAHİM YAĞAN, KABARDEY-BALKAR'DA UĞRADIĞI SALDIRIDA AĞIR YARALANDI.
İbrahim Yağan'a Saldırı 20/07/2011. Kabardey-balkar "Khase" Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı İbrahim Yağan 19 Temmuz Salı akşamı Nalçik'te Moskova caddesi üzerinde fiziki saldırıya uğradı, İbrahim Yağan saldırı sırasında ağır bir biçimde dövüldü.


İbrahim Yağan'ın yakınları tarafından bildirilen haberde olay, Arabasını garaja koyduğu sırada, yaklaşık olarak beş kişi tarafından saldırıya uğradı. İbrahim Yağan, saldırı sırasında beyin sarsıntısı, beyin hasarı ve kafa travması ve çeşitli yerlerinden yaralanma teşhisi ile hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar inşaat demiri ve demir borular ile saldırıyı gerçekleştirdiler.


İbrahim Yağan daha önceleri de çeşitli dönemlerde saldırıya uğrayarak dövülmüştü, İbrahim Yağan son günlerde Kabardey- Balkar'da yaşanan arazi sorunları ve diğer bazı konular ile ilgili olarak Kabardey, Balkar ve Kazak Toplumları arasında bir konferans düzenlenmesi için çalışmalar yapıyordu.

 

Not: Abhazyam.com yönetimi olarak İbrahim Yağan'a yapılan saldırıyı kınıyor ve şiddetin her türlü biçimini lanetliyoruz.

 

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

 

Fatih Atan (A'tanba)


Kaynak: http://kavkasia.net/Russia/2011/1311155126.php


 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.