RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 12:13:27 tarihnde eklendi. 1128 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Soçi 2014 Kış Olimpiyatları

ABHAZYA VE KUZEY KAFKASYA "SOÇİ 2014 KIŞ OLİMPİYATLARI"NA HAZIRLANIYOR..!
Soçi 2014 Kış Olimpiyatları Abhazya'nın Başşehri Suhum'da 15/01/2008 Tarihinde "1. Bilimsel Pratik Çalışmalar Konferansı-2008" başlıyor. Konferansta "2008 Yılı Kafkasya Turizmi" ve "2008 YeniYıl Mimari Semineri" toplantıları yapılacaktır.

Konferansı düzenleyen kuruluşlar; Abhazya Devleti İnşaat ve Mimarlık Yönetimi Başkanlığı, Rusya Mimar ve İnşaat Mühendisliği Akademisi, Rusya Federasyonu Mimarlar Birliği, Moskova Mimarlar birliği, Rusya federasyonu bölgeler arası mimarlar birliği ve Güney Rusya Mimarlar birliği.

Abhazya Devleti, İnşaat ve Mimarlık Yönetitimi Başkanı Marina ARŞBA'nın apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre, konferansta, Kuzey kafkasya bölgesi ve Karadeniz Sahili Bölgesinde "2014 Soçi Kış Olimpiyatları" başlangıç dönemine kadar bölogede gerçekleştirilecek olan "şehir ekolojisinde" yaşanacak olan gelişmeler ele alınacak.

Konferansa katılacak olan kişi ve kuruluşlar; Ekolojik konuma uygun teknoloji ve malzeme üreten kuruluşlar, Rusya Federasyonu Güney Bölge Sahillerinde bulunan şehirlerin mimarlar birliği başkan ve üyeleri, ekologlar, inşaatçı kuruluşlar, Üniversite Üyeleri ve öğrencileri, pedagoji uzmanları ve çeşitli alanlarda ki mühendis gurupları bulunuyor.

Konferans'ta ayrıca Uluslararası Festivallerde ve diğer yarışmalarda  1.cilik ve ödüller kazanan BDT Ülke Mimarlarının "en üstün başarı ödülü kazanmış" eserlerinin yer alacağı sergi düzenlenecektir.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.