RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 12:10:42 tarihnde eklendi. 804 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan basınından provokasyon

GÜRCİSTAN BASIN-YAYIN ORGANLARI; ABHAZYA HAKKINDA Kİ PROVOKASYON YAYNLARINI SÜRDÜRÜYOR..!
Gürcistan basınından provokasyon Suhum Şehri Yönetimi; Gürcistan Basın-Yayın Organlarında, Suhum şehrinde Abhaz ve Gürcü gençleri tarafından Gürcistan Bayrağı ve bazı pankartların açıldığı, pankartlarda "Merhaba Mişa!" ve "Biz Geri Dönüyoruz" ibarelerinin yazılı oduğu biçimindeki yayınların gerçek dışı olduğunu belirtti.

Suhum Şehri Vali Yardımcısı Vadim ÇERKEZİYA, apsnypress haber ajansına "Bu bir saçmalıktır, Gürcistan Basın-Yayın Organları gönüllerinden geçenleri haber olarak yayınlıyor" dedi.

Vadim ÇERKEZİYA "Abhazya Gençliği, Abhazya Cumhuriyeti Toprakları'nda Gürcistan Bayrağı'nın asılmasına hiç bir zaman izin vermez. Onlar, "Abhazya Bağımsızlık Savaşı" sırasında öldürülen babaları, erkek ve kızkardeşlerinin "mukaddes anılarını" hiç bir zaman için unutmadılar." "Abhazya Topraklarında "Merhaba Mişa!" ve "Biz Geri Dönüyoruz" adındaki pankartlara yer yoktur" diyerek konuya vermiş olduğu önemi belirtti.

11/01/2008 Tarihinde "Rosbalt" isimli Rusya inter-net kanalında yer alan haberde, Gürcistan Televizyon Kanalı "MZE"' de Abhazya'nın Başşehri Suhum'da ekrana yapıştırılan pankartların telefon kamerası ile çekilmiş video görüntülerinden alıntılar yapılmıştı.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.