RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Temmuz 2011, Cumartesi 12:31:05 tarihnde eklendi. 1484 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fatih Atan İMC TV'de

"TÜRKİYE'DEKİ ABHAZLAR" VE "KAFKAS ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ" KİTAPLARI İMC TV'DE
Fatih Atan İMC TV'de 02/07/2011. Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan, Türkiye'nin en genç TV Kanalı olan İMC TV. de 15 Haziran 2011 tarihinden bu yana Hafta içi hergün "Antalya'dan Haberleri" canlı yayında izleyiciler ile buluşturuyor.


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan (A'tanba) İMC Tv. de Hafta içinde her gün Gazeteci Yazar Nazım Alpman tarafından sabahları 08:00 - 12:00 arsında sunulan "Nazim Alpman'la gün Başlıyor" programında telefon bağlantısı ile "Anrtalya'da Yaşanan Gelişmeleri" izleyicilere iletiyor.

 

Abhaz Diasporası'nın yakından tanıdığı Gazeteci - Yazar Nazım Alpman, bilindiği üzere, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey Bagapş'ın ölümü nedeni ile 2 Haziran 2011 tarihinde canlı yayında program düzenlemişti. Programa, Abhazya Cumhuriyeti'nin Türkiye Büyükelçisi Vladimir Avıdzba, KADK Başkanı İrfan Argun, KADK Başkan Yardımcısı Ardeşan Kobaş ve Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan canlı yayında telefon ile bağlanarak, konu hakkında görüşlerini iletmişlerdi.


04 Temmuz Pazartesi günü İMC TV'de  "Nazım Alpman'la Gün Başlıyor" (08:00 - 12:00) Programında, Fatih Atan "Antalya'dan Haberler"i ilettikten sonra "Türkiye'deki Abhazlar" ve "Kafkas Abhazya Dayanışma Komitesi - Bir Dönemin Anatomisi (1992 - 1993) adlı kitaplarının tanıtımını yapacak ve Abhaz Diasporası ile ilgili konuları Nazım Alpman ile paylaşacak.


Türksat Uydu Sistemi "Frekans 12562 Polarizasyon V 25000 "dan izlenebilen İMC TV aynı zamanda İnternet ortamında www.imc-tv.com olarak da izlenebiliyor. Abhaz ve Kuzey Kafkasya Diasporasına duyurulur.
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.