ADLER - SUHUM ARASINDAKİ ELEKTRİKLİ TREN SEFERLERİ 200 RUBLE OLACAK.

30/06/2011. İnterfaks - Rusya Federasyonu Devlet Demiryolları Şirketi" tarafından 30 Haziran Perşembe günü Adler - suhum elektrikli tren seferlerinin başlaması nedeni ile açılış töreni yapılıyor.
Adler - Suhum Tren seferleri Açışışında konuşma yapan "RF Kuzey Kafkasya Devlet Demiryolları Şirketi" Başkan Yardımcısı Sergey Tyurin "Adler - Suhum Demiryolu seferlerinin başlaması ile ilgili olarak buluştuğumuz bu önemli günde, Adler - Suhum elektrikjli tren seferlerinde yolcular, yeni ve rahat vagonlar ile seyahat edeceklerdir" dedi.
Sergey Tyurin "Suhum - Adler arasındaki elektrikli tren seferleri düzenli olarak 1 Temmuz'da başlayacaktır. elektrikli tren seferleri her gün Adler Tren İstasyonu'ndan sabah saat 07:00'da (Moskova saati) Suhum'a doğru hareket edecektir.Aynı gün içerisinde Suhum'dan ;Adler'e geri dönüş Suhum Tren Garından saat 16:45'da (Moskova Saati) olacaktır. Tek gidiş 5 saat sürecektir. İki ülke arasında ki sınır gümrük işlemleri Veseloe Sınır itasyonunnda yapılacaktır. Tren bilet ücreti tek kişi için 200 ruble olacaktır" dedi.
Kaynak:
http://www.interfax-russia.ru/South/news.asp?id=241784&sec=1679