RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Haziran 2011, Pazartesi 09:11:50 tarihnde eklendi. 1177 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya-Güney Osetya Dostluk Maçı

TSİNVAL'DE ABHAZYA - GÜNEY OSETYA FUTBOL TAKIMLARI ARASINDA DOSTLUK MAÇI YAPILIYOR.
Abhazya-Güney Osetya Dostluk Maçı 27/06/2011. Güney Osetya Cumhuriyeti Bilim, Gençlik ve Eğitim Bakan Yardımcısı Bakhi Tedeyev Res Haber ajansı'na yaptığı açıklamada "Bugün Güney Osetya'nın Başşehri Tsinval'de yen inşa edilen stadyumda Güney Osetya ve Abhazya Futbol Takımları arasında dostluk maçı yapılacak" dedi.


Bakhi Tedeyev "Güney Osetya Cumhuriyeti'nin Başşehri Tsinval'de modern bir biçimde inşa edilen stadyumun açılışı "Spartak Tsinval ve Suhum Dinamo" Futbol Takımları arasında yapılacak olan dostluk maçı ile olacak. Güney Osetya halkı olarak iki kardeş ülkenin futbol takımlarının Tsinval'de yapacakları dostluk maçından dolayı çok memnunuz. Bu tür olaylar kardeş halklar arasında ki ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunmaktadır" dedi.


Yakın bir zmamn içerisinde Güney Osetya'lı judo güreşçileri Abhazya'nın başşehri Suhum'da düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvasına katıldılar. Tsinval Stadyumu açılış töreni, Güney Osetya'nın bağımsızlığının kutlama törenlerinin yapılacağı 29 Mayıs 2011 tarihinde yapılacaktı, ancak Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey Bagapş'ın ölümü nedeni ile Güney Osetya'da ki bütün spor karşılaşmaları iptal edilmişti.      


Kaynak: http://cominf.org/node/1166488009
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.