RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Haziran 2011, Cuma 12:42:29 tarihnde eklendi. 2061 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abaza - TV Dört Yaşında

ÖZEL TELEVİZYON KANALI " ABAZA - TV" BUGÜN DÖRT YAŞINDA
Abaza - TV Dört Yaşında 24/06/2011. Bugün Abhazya Cumhuriyeti'nde yayın yapan özel TV kanalı olan "Abaza - TV"'nin 4. kuruuş yıldönümü Abhazyam.com Çalışanları olarak "Abaza - TV" Ekibini kutluyor ve çalışmamarında başarılar diliyoruz. Aşağıda Apsnypress Haber Ajansında yayınlanan konu hakkındaki haber bulunuyor. 


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu


Fatih Atan (A'tanba) 

.........................


24/06/2011. Bugün Özel televizyon Kanalı "Abaza - TV" dört yaşına girdi. Abaza - TV'nin kurucusu ve Abhazya'nın Ekonomik Gelişim Partisi Başkanı Beslan Butba tarafından kutkama mesajı yayınlandı.


Beslan Butba, kutlama mesajında "Dört yıllık süre, sizlern omuzlarınız üzerinde önemli başarılar ile geçmiştir. Bu dört yıllık süre içerisinde sizler, birbirinden ilginç programlar, yeni fikirler ve yeni projeler ile izleyicileri memnun ettiniz. kuruluştan bu yana bütün yaratıcı ekibiniz profesyonel iş disiplini, dürüstlük ve özveri içerisinde ki çalışmalarınızla televizyon izleyicilerinin beğenisini kazandınız. Bu süeçr içerisinde çok şeyler yapılmıştır" açıklamasında bulundu.


Beslan Butba "Bugün sizlern bayramı. farklı ve çeşitli ilginç, eğlence ve haber programları ve kanal yönetiminin  ana dilimiz ile yaptığınız programlar ile izleyicilerin beğenisini elde ettiniz. ERA Partisi olarak "Abaza - TV"nin  daha büyük başarılar elde edeceğinden ve tüm Abhazya Cumhuriyeti yaşayanlarına yayın yapacağından eminiz" dedi.


Apsnypress Haber Ajansı çalışanları "Abaz - TV" çalışma arkadaşlarımızıa başarılar diliyoruz.


Kaynak: www.apsnypress.info.     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.