RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Haziran 2011, Salı 14:48:20 tarihnde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Birleşik Abhazya Partisi

BİRLEŞİK ABHAZYA PARTİSİ “ERKEN DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ’NDE ADAYIMIZ OLMAYACAK, ANCAK…”
Birleşik Abhazya Partisi 21/06/2011. “Birleşşik Abhazya Partisi” (BAP) Siyasal Konseyi Başkanlığı tarafından  17 Haziran Cuma günü yapılan açıklmada “Birleşik Abhazya Partisi (BAP) yaklaşan devlet başkanlığı seçimlerinde kendi adayını belirlemeyecek, ancak partimizin lideri olan Sergey Bagapş’ın programında bulunan ülkenin düzeni, adeleti ve halkının yaşam düzeyini yükseltecek olan çalışma programına bağlı olarak çalışacak olan adaya desteğini gösterecektir” açıklamasında bulundu.


Sergey Bagapş, Abhazya Cumhuriyeti’nde 2009 yılında yapılan devlet başkanlığı seçimlerinde “Birleşik Abhazya Partisi” adayı olarak ilk tur seçimlerde yeterli çoüunluğu alarak devlet başkanı seçilmişti.


Birleşik Abhazya Partisi (BAP) Siyasal Konseyi Açıklaması


“Geçtiğimiz yıllar ülkemiz, bağımsızlığını kazanan yeni devlet yapılanma koşullarının oluşturulma süreci içerisinde geçti, asıl amaç – ülke vatandaşlarımızın yaşam düzeyinin yüksletilmesi ve dünya sistemi ile uyumun sağlanması olacaktır. 


“Birleşik Abhazya Parisi”nin kurucusu ve lideri  olan Devlet Başkanımızın ani ölümü – Abhaz halkının önüne bir kez daha seçim koşulunu koydu.. Yaşamının temel amacı, Abhazya’nın özgürlüğü, refahı ve güvenliğini sağlamak olan bir devlet adamı ve politikacıyı yitirdik. Onun çalışmaları, bağımısz, demokratik ve hukukun üstünlüğünü Kabul eden bir devletin inşa edilmesi ve halkın birliğini güçlendirmeyi hedefliyordu.


Üzülerek belirmek isteriz ki birçok yapılması gereken çalışma eksik kaldı. Bugün için iki devlet başkanımızın Vladislav Grigoryevich ve Sergey Bagapş’ın ardı arkasına ölümü ile 1992 – 1993 savaşında olduğu gibi her zamnkinden daha fazla birlik ve beraberliğimizi göstererek iki devlet başkanımıza layık olmalıyız.


Bugün için devlet başkanımızın ölümünün üzerinden 40 gün geçmemesine rağmen, sessizlik içerisnde kalınması gerekirken, siyasi oyunlar oynamak yanlıştır, onun anısına saygısızlık yapmak yanlıştır, en önemlisi onun “halkımız ile birlikte” çağrısını unutmamak gerekir.


Birleşik Abhazya Partisi Siyasal Komisyonu “Başkanlığı her zaman için ülke içerisinde ki siyasal güçlere, siyasi partilere, kamu kurum ve kuruluşlarına, abhaz halkının özelliği olan sağduyu ve akıl birliği ölçüsünde Abhazya’nın Birliği çağrısında bulunmuşttur.


Bizler, bugün için Abhaz halkının önüde duran sorumluluğu çok iyi anlıyoruz.


Birleşik Abhazya Partisi (ABP) olarak yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerinde, kendi devlet başkanı adayımızı belirtmiyoruz, ancak bizim partimizin lideri olan Sergey Bagapş’ın kendisini adamış olduğu Abhazya vatandaşlarının yaşam düzeyini yükselten ve adalet koşullarına bağlı olarak ülkenin birliğini kurma programına sadık kalan devlet başkanı adayına desteğini verecektir 


Kaynak: http://apsnypress.info/news/3484.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.