RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Haziran 2011, Pazar 13:30:50 tarihnde eklendi. 1042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Nüfus Sayım Sonuçları

ABHAZYA CUMHURİYETİ NÜFUS SAYIM KESİN SONUÇLARI ARALIK 2011’DE AÇIKLANACAK.
Abhazya Nüfus Sayım Sonuçları 19/06/2011. Abhazya Devlet İstatistik Daire Başkanı Zoya Avıdzba Apasnypress Haber Ajansına yaptığı açıklamada “Abhazya Cumhuriyeti, nüfus sayım kesin sonuçları Aralık 20112de açıklanacaktır. Şu anda, istatistik sonuçlarının değerlendirilmesi takvim programına göre kodlama sistemini belirliyoruz. Temmuz ayında kodlama sistemi bitecektir, Ağustos’ta kodlanan bilgiler özel bilgisayar programlarına yüklenecektir” dedi.

 

Zoya Avıdzba, toplum içerisinde yapılan çalışmaların başarısız olduğunu göstermek için çıkartılan söylentilere karşılık olarak “kimse yapılan nüfus sayımı sonuçlarının gizleneceği konusunda şüpheye kapılmasın. Bütün sonuçlar çalışmalar bittikten sonra net bir biçimde açıklanacaktır. Ayrıca bu çalışmanın yapılacak olan devlet başkanlığı seçimleri ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Ben Genel Nüfus Sayımının Abhazya’da yaşayan genel nüfusu kapsadığı için bir bağlantı kurulmak istenmesini hala anlayabilmiş değilim. Devlet Başkanlığı seçimlerine sadece Abhazya Cumhuriyeti Vatandaşları katılacaktır. Seçmenlerin sayısı kabaca 140 bin kişiyi aşmaz” dedi.

 

REGNUM HaberAajansı’nın daha önce bildirdiği üzere Abhazya Cumhuriyeti2nde 21 – 28 Şubat 2011 Tarihleri arasında nüfus sayımı yapıldı. Bu nüfus sayımı BM tarafından dünya genelinde kabul edilen normlar ölçüsünde yapıldı. Elde edilen sonuçlar BM’e gönderilecek. Bugün için Abhazya2da yapılan nüfus sayımının kesin olmayan ilk sonuçları açıklanmıştı.

 

Kaynak:  http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1416626.html#ixzz1PiADrSCV


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.