RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Haziran 2011, Cumartesi 11:49:46 tarihnde eklendi. 2206 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi - Suhum Arası Feribot Seferleri

SOCHİ İLE ABHAZYA ARASINDA FERİBOT SEFERLERİ BAŞLATMA GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR.
Sochi - Suhum Arası Feribot Seferleri 18/06/2011. Adler ile Dzughba arasındaki ana yol ağır tonajlı kamyonlara kapatıldı. ntktv.ru. internet kanalına göre 15 Haziran tarihinden itibaren yürürlüğe giren uygulamaya göre Krasnodar Bölge hatlarında ulaşım sadece akşam ve gece geç saatlerde sağlanabilecektir. turizm sezonu sırasında karşılaşılan bu uygulama Psou Sınır kapısında ki gümrük kontrol noktasının rahatlatılması amacı ile ilgili olarak Suhum ile Sochi arasında 50 adet araç taşıyabilme kapasitesine sahip olan feribot uygulaması başlatılacak.


Feribot, ülke üzerinden  ticari mal ve eşya taşınması için gerekli olan emtianın yerlerine ulaştırılmasının yanında turistik seyahat amacı ile Abhazya'ya gidecek olanların araçlarının da taşınmasını sağlayacaktır.  "Rosbalt" tarafından verilen bilgiye göre, konu hakkında ki görüşmeler Abhazya yönetimi le Rosmoport yetkilileri arasında sürdürülüyor.


Ağır kamyonların ulaşımı hakkında ki sınırlama M-27 Dhugba - sochi ana yolu, maykop - Ust Lsbinsk - Korenovsk, Novorossiysk - Kerch Boğazı, Adler - Krasnaya Polyana arasında uygulanacak, ancak ayrıca Krasnodar Bölgesindeki  M-4 Devlet oto yolu, Kafkasya cumhuriyetleri arasında bulunan Guzeripl - Maykop ve Krasnodar-Novosibirsk'i bağlayan  M-29 "Kavkaz" oto yolu içerisinde yürütülecek. 


Asfalt çalışmaları ve yüksek ısı nedeni ile yollarda bozulmalar olacağından ağır araçların saat 21:00 - 09:00 arasında seyahat etmelerine izin verilecek ve bu uygulama 15 Ağustos'a kadar sürdürülecektir.  Ayrıntılı bilgi için  telefon 8 (861) 262-78-46, 8 (861) 268-41-98 ve site trafik yönetimi Kuban / / http://www.zolotosochi.com / / 


Kaynak: http://www.abhazia.com/news1-17385.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.