RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Haziran 2011, Cuma 13:33:57 tarihnde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Dışişleri Bakanlığı

GRİGORY KARASİN "GÜRCİSTAN'IN ABHAZYA SINIRINDAKİ POROVOKASYONLARI YANITSIZ KALMAYACAKTIR"
Rus Dışişleri Bakanlığı 17/06/2011. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin, 17 Haziran Cuma günü  «Российской газете» de yaptığı söyleşide "Abhazya ve Güney Osetya sınırlarında Gürcü özel servisleri tarafından düzenlenen provokasyon eylemlerine karşı önlemler alınacaktır" açıklamasında bulundu.


Grigory Karasin "Bizler sınırda görev yapan Rus Sınır Muhafızlarının üzerinde tek taraflı olarak oyun oynanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Saldırı eylemler sadece Abhazya ve güney Osetya Cumhuriyetlerinin sınırlarında düzenlenmemektedir ancak bu iki egemen ülkenin toprakları içerisnde de sürdürlmesi rahatsız edici bir durumdur. Örneğin geçtiğimiz Nisan ayında Abhazya'nın Gal Bölgesinde görev yapan Rus sınır Muhafızlarının üzerine açılan ateş sonucunda bir Rus Askeri Görevlisi yaşamını yitirmişti" dedi.


Grigory Karasin "Tiflis tarafından sürekli olarak iddia edilen kendi toprakları üzerinde Rus İstihbarat Güçlerinin eylemler yaptığını belirten açıklamalar ile Gürcü Özel güçlerinin eylemlerinin hızlnamasında bir paralelik bulunmaktadır. Tiflis Yönetiminin amacı açıktır, kendi ülkesinde halkın yaşamış olduğu sosyo - politik hoşnutsuzluğu, "Rusya'yı suçlayarak" Gürcü Toplumunu yabancı bir düşmana karşı yönlendirmeye çalışmak ve sorunların üstünü örtme istemidir" dedi. 


Kaynak: http://www.vz.ru/news/2011/6/17/500134.html#
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.