RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 11:18:36 tarihnde eklendi. 744 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Bagapş; Kurban Bayramını kutladı

SERGEY BAGAPŞ ABHAZYA'LI MÜSLÜMANLARIN "KURBAN BAYRAMI"NI KUTLADI.
Sergey Bagapş; Kurban Bayramını kutladı 20/12/2007 Tarihinde Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Abhazya'lı Müslümanların "Kurban Bayramlarını" kutlayan bir mesaj yayınladı.

Sergey BAGAPŞ kutlama mesajında "islam dininin temelinde, insanlar hangi milletten ve dinden olursa olsun doğruluk, merhamet, iyilik, insanlara yardım etmek vardır" dedi.

Abhazya Devlet Başkanı "bizim küçük ülkemiz, farklı dinlerin birarada barış içerisinde yaşanmasına olanak sağlayan güzel bir örnektir" dedi.


Sergey Bagapş Mesajını "Abhazya'da dinlerin bir arada yaşamaları eski dönemlerde de vardı, bugünde var, yarında barış içierisinde birarada yaşam sürecektir. Eminim, Abhazya'da yaşayan müslüman kardeşlerimizde diğer dinlere karşı aynı anlayışı sürdüreceklerdir. Abhazya Cumhuriyeti Vatandaşları, birbirleri ile karşılıklı saygı ve anlayış içerisinde yaşamlarını sürdüreceklerdir. Bütün müslümanların "Kurban Bayramını" aileleri ve sevdikleri ile birlikte iyilik ve barış içerisinde kutlamalarını diliyorum" diyerek bitirdi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.