RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Haziran 2011, Pazartesi 11:18:35 tarihnde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin, Ankvab ile görüştü

VLADİMİR PUTİN "SERGEY BAGAPŞ'IN ÖLÜMÜ ABHAZYA VE RUSYA İÇİN BÜYÜK BİR KAYIPTIR
Putin, Ankvab ile görüştü RUSYA FEDERASYONU BAŞBAKANI VLADİMİR PUTİN “RUSYA, ABHAZ HALKININ GELİŞME SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE VE AYAKLARININ ÜZERİNDE DURMA ÇALIŞMALARINDA YARDIMCI OLMAYI SÜRDÜRECEKTİR”

03/06/2011. ITAR – TASS. Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir Putin, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Aleksandr Ankvab ile yaptığı görüşmede “Rusya, Abhaz halkının gelişme sorunlarının çözümünde ve ayaklarının üzerinde durma çalışmalarında yardımcı olmayı sürdürecektir” dedi.

Vladimir Putin “Ben, Abhaz halkının kendisini güvende olduğunu hissedeceğinden eminim ve onlar Rusya’nın yakın bir müttefik ve gerçek bir dost olarak onun sorunlarının üstesinden gelme ve kendi ayaklarının üzerinde durma çalışmalarında yardımcı olacağından emin olmalıdır. Ben, gelişim için yapmış olduğumuz ortak planlı çalışmaların gerçekleşeceğinden eminim” dedi.

Vladimir Putin “Bizler için ortak görevimiz – önceki yıllardan başlayan tüm çalışmalarımızı sürdürmektir. Rusya ve Abhazya yönetimlerinin,  Abhazya’nın ekonomik iyileşme, alt yapı yenileme ve sosyal gelişimin sağlanması çalışmaları yolunda birlikte çalışmalarını sürdüreceğinden eminim” vurgulamasında bulundu.

Vladimir Putin “Sergey Bagapş’ın ölümü Rusya için büyük bir kayıptır. Bu bizler içinde büyük bir sürpriz oldu. Abhazya ve Abhaz Halkı, Rusya için büyük bir kayıp, çünkü Sergey Bagapş, Rus – Abhaz ilişkilerinin geliştirilmesinde büyük katkılarda bulundu. Abhazya’nın bağımsız bir devlet olarak kurulması için başarılı çalışmalar yaptı" dedi.

Aleksandr Ankvab, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı’nın trajik ölümü nedeni ile Rusya Devleti Yönetiminin gösterdiği ilgi neden ile teşekkürlerini belirterek “Moskova’da veda töreni düzenleyerek göstermiş olduğunuz ilgi için Rusya devleti yönetimine teşekkürlerimizi belirtiyoruz. Dimitri Anatolyevich Medvedev ve size şükranlarımızı iletmek istiyorum, ve bugün siz buradasınız” vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.