RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 10:15:20 tarihnde eklendi. 935 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Torino Kitap Fuarında tanıtım

TORİNO KİTAP FUARI'NDA "ABHAZYA - RUHLAR ÜLKESİ, ETNİK YAPI, GEZİ VE COĞRAFYA" ADLI KİTAP TANITILDI!
Torino Kitap Fuarında tanıtım 17/05/2011. İtalya'nın Torino şehri'nde bulunan "Lingotto" Fuar alanında 12 - 16 Mayıs Tarihleri arasında XXIV. Uluslararası Kitap Fuarı düzenlendi. www.salonelibro.it

Dünyanın en büyük kitap fuarlarından birisi olan Torino Kitap Fuarında bu yıl şeref konuğu olarak bulunan Rusya Federasyonu'nun 400 metrekarelik standında yaklaşık olarak 2.500 kitap tanıtımı yapıldı. Bu yayınlar arasında, Kabardey - Balkar Cumhriyeti'nin önemli yayınevlerinden M. ve V. Kotlyarov'un yayınları sunuldu. Nalçik standında bulunan kitaplar bölümünde "Kavkaz": "Tarih. Halklar. Gelenekler", Dağ Halklarının Adetleri", "Kültürleri. Mitolojileri. Gelenekleri" tanıtımı yapıldı.

Kitap standını ziyaret eden kitapseverler özellikle Mary ve viktor Kothyarova çiftinin kendi seslerinden anıtsal ve tarihi eserlerin tanıtımını renkli ve çekici belgesel fotoğraflarla iki ciltlik "Kafkasya halkları: Tarih, Etnografya ve Coğrafyası" - "Balkarya - Dağlar Ülkesi ve vadileri" ve sadece kalpteki ışığın görüldüğü "Abhazya - Ruhların Ülkesi, Etnik Yapı, Seyahat ve Coğrafya" isimli kitabın tanıtımı yapıldı.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.