RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 10:08:29 tarihnde eklendi. 732 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Sınır Muhafızlığı Basın Bürosu

RUS SINIR MUHAFIZLIĞI BİRLİKLERİ ABHAZYA-GÜRCİSTAN SINIRI'NDA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Rus Sınır Muhafızlığı Basın Bürosu 16/05/2011. Abhazya'da görev yapan Rus Sınır Muhafızlığı Basın Bürosu' tarafından "Abhazya - Gürcistan sınırında görev yapan Abhaz ve Rus sınır Muhafızları Abhazya Devlet Sınırında, sınır güvenliğinin korunması amacı ile en üst düzeyde performans göstererek dayanışma içerisinde çalışıyorlar" açıklaması yapıldı.

Rus Sınır Muhafızlığı Basın Bürosu açıklmasında "9 Mayıs saat 16:20'de devlet sınırı N.L. Levıy Gentsvich Kontrol Noktasına 15 km uzakta bulunan terk edilmiş evin avlusu içerisinde 2 adet 122 mm çapında mermi bulundu. 11 Mayıs'ta 1 adet F- 1 tipi el bombası, iki adet kalaşnikof marka tüfek ve 400 adet 5,45 ve 7,62 kalibrelik mermiler bulundu. 13 Mayıs 16:55'de Bambora askeri üssü yakınlarında yapılan inşaat sırasında üzeri paslanmış biçimde 76 mm çapında patlalmış havan mermisi buludu. Olaylar hakkında araştırma yapan Askeri Savcılık tarafından Rusya Federasyonu Güney Askeri Bölgesi 7. Askeri Üssü 49A Komutanlığıu ve Abhazya Cumhuriyeti Sınır Muhafızlığı Komutanlığına bilgiler verilmiştir. Yapılan incelemeler sonrasında silah ve mühimmat güvenli bir biçimde imha edilmiştir"  bilgi verildi. 

Abhazya Cumhuriyeti'nde görev yapan Rus Sınır Muhafılzlığı Basın Servisi açıklamasında "Elde edilen silah ve patlayıcı maddelerin sivil insanlara karşı yıkıcı terör örgütleri tarafından kullanılabileceğine dikkat ççekmek istiyoruz. Devlet sınırını yasa dışı yoldan geçmek isteyen 3 olay ile karşılşıldı, bu konu hakkında 14 kişi tutuklu olarak bulunuyor. Denetimler sırasında yasa dışı yollardan yaklaşık olarak 30'ar kg ağırlığında 8 Ton ticaret malı ile 3 ton metal hurdası yakalandı" bilgisine yer verildi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.