RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 10:00:52 tarihnde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Japonya'dan ziyaret

JAPONYA'DAN GELEN SİYASİ HEYET ABHAZYA'YI ZİYARET EDİYOR
Japonya'dan ziyaret 11/05/2011. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugün Japon toplumsal - siyasi örgütü “İsauy – Kai” Abhazya’yı ziyarete geldiği belirtildi. Japon Heyeti içerisinde, İssuy – Kai Örgütü Temsilcileri, Mitsuhiro Kimura ve Tsuyoshi Yamaguchi, “Kunimoto” Okulu Temsilcisi Nakumura Hiromichi, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Asya Ülkeleri Masası 3. Bölüm Başkan Yardımcısı Aleksandr Karchava ve gazeteci Furusava Keisuke bulunuyor.

Bugün, heyet üyeleri ziyaretine 1992 – 1993 Kurtuluş Savaşı’nda ölen askerlerin anısına dikilen Özgürlük anıtı ve ölen askerlerin mezarlarına çiçek ve çelenk bırakılarak başladı.

Heyet üyeleri 12 Mayıs Perşembe günü, Parlamento Başkanı Nugzar Aşuba, Başbakan Sergey Şamba, Dışişleri Bakanı Maksim Gvindjiya, Ekonomik Kalkınma Partisi başkanı Beslan Butba ile görüşmelerde bulunacak. 13 Mayıs Cuma günü, Suhum’da bulunan 10 okulu ziyaret edecekler ve Mitsuhiro Kimura, Abhazya Devlet Üniversitesi’nde bir konuşma yapacak.

14 Mayıs Cumartesi günü, Suhum Parkı’nda Abhazya ve Japonya arasında ki dostluğun simgesi olarak mandalina ağacı dikilecek. Japon heyeti, Abhazya’nın doğal güzelliklerini görmek amacı ile Novy Afon, Gagra, Pitsunda ve Ritsa Gölü’nün ziyaret edecek.

“İssuy Kai” Toplumsal – Siyaasi Hareketi 1972 yılında kuruldu, içerisinde yüzlerce kişiden oluşuyor ve başkanlığını Mitsuhiro Kimura yapıyor.

“İssuy Kai” Başkanı Mitsuhiro Kimura, 17 Mayıs 2010, tarihinde güney Osetya’yı ziyaret ederek Tsinval’de Devlet Başkanı Eduard Kokoytı ile görüştü ve İssuy Kai siyasi örgütü olarak Güney Osetya’nın bağımsızlığını uluslar arası alanda tanınmasını destekleyeceklerinin sözünü verdi. 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.