RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 09:43:17 tarihnde eklendi. 841 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kafkas Tsinval'de

ABHAZYA'NIN "KAVKAZ" HALK DANSLARI TOPLULUĞU TSİNVAL'DE KONSER VERİYOR
Kafkas Tsinval'de 09/05/2011. RSOnews Haber ajansı Muhabiri tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti "Kavkaz" Halk Dansları Topluluğu, Güney Osetya Cumuhiriyeti'nin Başşehri Kahraman - Şehir Tsinval'de Güney Osetya Devlet başkanlığı büyük Konser Salonu'nda 2. Dünya Savaşı (1941 - 1945) SSCB'nin Zaferinin 66. Yıldönümü nedeni ile gösteri yapacak.

"Kavkaz" Ekibi Tsinval'li izleyiciler ile iki kez buluşacak. İlk gösterilerini 13 Mayıs Cuma günü, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Halk Dansları Topluluğu «Симд» (kuruluş - 1938) ile birlikte sunacak. Daha sonra her iki halk dansları topluluğu birlikte 14 Mayıs - 22 Mayıs 2011 Tarihleri arasında Kuzey Kafkasya ve Rusya Federasyonu'nun Güney Bölgelerinde gösterimde bulunacaklar. Konser Programları; Kuzey Osetya Cumhuriyeti - Alaniya'nın başşehri Vladikavkaz, Kabardino - Balkarya Cumhuriyeti Başşehri  Nalçik, Karaçay - Çerkesk Cumhuriyeti Cumhuriyeti'nin başşehri Çerkessk, Adıge Cumhuriyeti'nin Başşehri Maykop, Krasnodar ve Rostov - Na - Donu şehirlerinde izleyiciler ile buluşacaklar.

"Kavkaz" ve «Симд» Halk Dansları toplulukları tarafından düzenlenen gösteri turu Rusya Federasyonu'nun Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının 26 Ağustos'ta tanınmasının üçüncü yılına adanmak amacı ile düzenlenmektedir.  İki halk dansları topluluğunun final gösterisi 23 Ağustos'ta Abhazya'nın Başşehri Suhum'da düzenlenecektir.

Kaynak:  http://www.rsonews.org/ru/news/20110509/03204.html


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.