RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 09:24:28 tarihnde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Domino Şampiyonası amblemi ve maskotu

"ABHAZYA CUMHURİYETİ VIII. DÜNYA DOMİNO ŞAMPİYONASI" AMBLEM VE MASKOT'U SEÇİLDİ
Domino Şampiyonası amblemi ve maskotu 05/05/2011. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Gençlik ve Spor Komisyonu ve Abhazya cumhuriyeti Domino Federasyonu tarafından, Abhazya'da düzenlenecek olan VIII. dünya Domino Şampiyonası'nın amblem ve maskot yarışması sona erdi.

Amblem yarışması sırasında yarışma koşulları olarak Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Bayrağı ve Ambleminin renk ve figürlerinden yararlanılması, sekjizinci dünya domino şampiyonasının vurgulanması, maskot yarışmasında da Abhazya'nın ulusal ve kültürel özelliklerinin yansıtılması istenmişti. Yarışmaya 70 başvuru yapıldı.

Abhazya Cumhuriyeti Domino Federasyonu Başkanı Arthur Gabuniya 4 Mayıs'ta yapmış olduğu basın toplantısında "Amblem Yarışmasında birinciliği kazanan Amblemin fikirini Ahra Bjaniya üretti ve Kama Katsiya çizdi. Üzerinde domino figürü ve kıta'ları gösteren amblemi çizen sanatçılar 500 $ ödül kazandılar" dedi.

Abhazya Devleti Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Rafael Ampar "Maskot yarışmasında birinciliği kazanan eser,  ulusal kostüm giymiş olan Fazıl İskender'in çocuk kahramanlarından "Чик" in domino figürü olarak belirlenmiş. Çizimi yapan kişi Rostov'da üniversite öğrenimini sürdüren Daut Logua'dır" dedi.

Arthur Gabuniya "Yakın zaman içerisinde maskot ve amblemin tanıtılacağı animasyon filmi ve promosyon ürünlerinin tanıtımı yapılacak. 1 Haziran'da Costa Rico'da yapılacak olan Dünya Domino Şampiyonası tanıtımında beş dakikalık tanıtım filmi hazır duruma getirildi. video filmi 10 sonra Abhazya Cumhuriyeti Devlet Televizyonu'nda gösterime sunulacaktır.  Şampiyonanın programı belirlendi. Şampiyona ile ilgil sorunların çözümü ve kararların alınması ile ilgili olarak İnter - Suhum Oteli merkez olarak kullanılacak. Şampiyona da olabilecek olan bütün sorunların çözümü ve görevlerin zamanında yerine getirilmesi sağlanacaktır" dedi.

domino_logosu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.