RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 08:50:52 tarihnde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vizesiz seyahat başladı

ABHAZYA VE RUSYA ARASINDA Kİ 90 GÜNLÜK VİZESİZ SEYAHAT REJİMİ RESMİ OLARAK BAŞLADI
Vizesiz seyahat başladı 26/04/2011. Rusya federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Abhazya Cumhuriyeti'ne yaptığı resmi ziyaret sırasında Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey Bagapş ile yaptığı görüşmede "Bugün çok önemli bir gün. Rusya federasyonu ile Abhazya Cumhuriyeti arasında giriş  - çıkışlarda ve seyahat eden vatandaşlarımız için resmi olarak vizesiz rejim başlıyor. Abundan böyle vatandaşlarımız birbirlerini ziyaret edtmek için daha rahat hareket edebileceklerdir" dedi.

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey Bagapş, Sergey Lavrov'a sıcak bir karşılama gösterek "Suhum için Rusya Federasyonu'nun dış politika deneyimleri her zaman için önemli bir tecrübedir" vurgulamasında bulundu.

İki ülke vatandaşlarının vizesiz seyahat etmeleri ile ilgili anlaşma 2 Ekim 2009 tarihinde imzalandı. Vatandaşlar sadece diplomatik ve çalışma belgeleri ile değil, normal vatandaşlık belgeleri ile 90 gün ülke toprakları içerisinde vize olmadan dolaşabilecekler. Lavrov'un bugünkü Abhazya ziyareti sırasında Kültür ve Bilgi Merkezinin açılması ile ilgili anlaşmayı da imzalayacaktır.

Kaynak:  http://www.vesti.ru/doc.html?id=448093


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.