RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 08:50:05 tarihnde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya TVsi İnternette

ABHAZ DEVLET TELEVİZYONU 22 NİSAN'DAN İTİBAREN İNTERNET ORTAMINDA İZLENEBİLİYOR
Abhazya TVsi İnternette ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET TELEVİZYONU'NUN http://apsua.tv WEB SİTESİ YAYINA GİRDİ.

25/04/2011.  Abhazya Cumhuriyeti Devlet Televizyonu 22 Nisan 2011 Tarihnden itibaren üç gündür http://apsua.tv olarak yayın yaşamına girmiştir. Abhaz Devlet Rayo ve TV (AGTRK) Başkanı Guram Amkuab "Bizlerin ana amacı - Abhaz televizyonunu "on - line" ortamında izlemek isteyenlere açık bir hizmet sunmak gereksinimi duyduk. Bundan sonra bizim yayınlarımızla ilgilenenler açık olarak programlarımızı izleyebilecekler. Şimdilik sitemizde örnekleme çaşlışmalarımız bullunmuyor" dedi.

Guram Amkuab "Şuanba sitemiz Rus internet ortamından yararlanılarak yayınlanmaktadır. Yakında Abhaz sürümünü gündeme getreceğiz. Güncelleme ve geliştirme yapmak için her türlü çalışmayı yapacağız. sanırım, sitemizini yayına girmesi  ile bizlere tüm dünyada izlenebilmesi gibi büyük bir sorumluluk yüklenmiştir, bu da yüksek kalitede rekabetçi bir ortam yaratmaktadır" dedi.

Guram Amkuab "Abhaz Tv. nin resmi açılışı 27 Nisan'da Tkvarchal'da ki maraton sırasında yapılacaktır. AGTRK olarak web sitemiz ile aynı anda 11.00 - 18.00 saatleri arasında canlı yayın yapılacaktır. bizler bu sırada bir deneme yapmak istiyoruz. Canlı yayına telefon ile bağlanmak isteyenlerin Maratona maddi katkı yapabilmeleri için banka numaralrarı belirtilerek canlı yayında bu koşul sağlanacaktır" vurgulamasında bulundu.

"Yeni Teknoloji" Şirketi Yöneticisi İrina Kunt www.apssua.tv uzmanlar tarafından "Yeni Teknoloj" Şirketi tarafından hazırlanmıştır. AGTRK Yönetimine bizlere duygukları güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. Site her türlü koşulda yayın yapabilecek durumda ve Avrupa standartları ölçüsünde hazırlanmıştır. bütün kıtalarda yayının izlenmesi sağlanmıştır. İzleyicilerin sayısında artış ayşanmıştır, bundan dolayı mutluyuz" dedi.

İrina Kunt "Üç günlük yayın süresi içerisinde Rusya'nın güney bölgesinden  618 ziyaretçi tarafından izlenmiştir (Novosibirsk, Omsk, Kurgan, Chelyabinsk, Kirov, Kazan, cheboksary, Penza, Yaroslav, Moskova, Ryazan, Lipetsk, Orekhovo - Zuevo, Voronej, Belgorod, St. Petersburg, Novgorod, Rostov No Don, Krasnodar, Stavropol ve Sochi) Site ayrıca Erivan, Kiev, Simferopol, Sevastopol, Minsk, Tallinn, Tiflis'te de izleniyor. Türkiye, Polonya, Almanya, İzlandai İrlanda, ABD'den de ziyaretçieler bulunuyor. Batı Avrupa'dan da ağ bağlantıları ile server desteği yolu ile Rusya Federasyonu'nun Kafkasya ve Ukrayna üzerindeki bağlantılar ile dünyada bulunan bütün kullanıcılar siteyi izleyebilecdeklerdir" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.