RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 08:36:01 tarihnde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2011 Turizm sezonu

SERGEY BAGAPŞ BAŞKANLIĞINDA ABHAZYA'NIN 2011 TATİL SEZONU'NA HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
2011 Turizm sezonu 20/04/2011.Gagra şehrinde bugün,  Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey Bagapş Başkanlığında 2010 yılı Tatil Sezonunun değerlendirildiği ve 2011 Yılı Tatil Sezonu hazırlık çalışmalarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Tatil Sezonuna hazırlık toplantısına bakanlıklar, emniyet güçleri, şehir ve bölge vali ve yöneticileri ve ayrıca Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Semyon Grigoryev, Rusya Federasyonu Hükümeti Yetkilileri ve Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Temsilcileri katıldılar.

Toplantıda alınan kararlar sonrasında toplanan Abhazya Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 2010 yılı turizm sezonu sonuçlarına bağlı olarak 2011 yılı turizm sezonu için alınması gereken önlemler hakkındaki kararı kabul etti.

Abhazya Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Yetkilileri, turizm sektörü içerisinde yoğun olarak ziyaret edilecek olan pazarlar ve alışveriş merkezlerindeki sağlık koşullarının denetlenmesi, özel sektör kuruluşlarının, dinlenme ve sanatoryum tesislerinin normal sağlık standartlarına uymaları için gerekli önlemlerin alınması ile yetkilendirildi.

İçişleri Bakanlığı, konaklama ve turistik tesislerde, ziyaret edilen bölgelerde misafirlerin rahat etmesi ve suç unsurlarının ortadan kaldırılması için gerekli önlemlerin alınması konusunda yetkilendirildi.

Başşehir Suhum Yönetimi ve diğer bölgelerde,  oto yol güzergahı üzerinde, otoparklarda, sahil şeridinde acil kurtarma istasyonlarının kurulması, tatil sezonu başlangıcından itibaren turistik sahil bölgelerinde Abhazya Cumhuriyeti Acil Kurtarma Ekiplerinin hazır duruma getirilmesi için çalışmalara başlanması kararı alındı.

Tatil Sezonu içerisinde Vergi ve Harçlar Toplama Bakanlığı dinlenme, sanatoryum ve eğlence tesislerinde vergi denetimlerini sıkılaşştırlıması konusunda görevlendirildi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.