RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Mayıs 2011, Cumartesi 08:34:46 tarihnde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Domino Federasyonu Başkanı Lucas Guittard

LUCAS GUİTTARD "DÜNYA DOMİNO ŞAMPİYONASI, ABHAZYA'NIN BAĞIMSIZLIĞININ TANITILMASI ŞANSINI VERECEK"
Dünya Domino Federasyonu Başkanı Lucas Guittard 18/04/2011. Dünya Domino Federasyonu Başkanı Lucas Guittard yazmış olduğu mektupta  “Yaklaşık olarak beş yıl önce 2006 yılında Venezuela’nın Başşehri Puerto La Cruz’da FID Dunya domino şampiyonası başladı. Abhaz sporcular bugüne kadar yapılan bütün karşılaşmalara katıldılar, ayrıca bugünde dünya domino şampiyonasını düzenleme onuruna sahip bulunuyorlar. Bu sayede yapacakları toplantılar ve etkinliker ile spor bağlarını güçlendirecekler, bizlere Abhaz halkını ve kültürünü yakından görme şansını sağlayacaklardır” dedi.

Lucas Guittard, mektubunda, Abhazya’lı sporcuların ilk Dünya Şampiyonası2na katıldıklarında Ulusal Bayrakları ve formaları ile katıldıklarında kendilerine karşı büyük bir sempati duyduğunu belirtti.

Lucas Guittard “FID Abhazya – 2011 Şampiyonasının düzenlemesi için Abhazya Domino Federasyonu Başkanı Arthur Gabuniya’nın özverili çalışmaları bizler tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yönetimine de şampiyonaya vermiş oldukları destek için teşekkürlerimi iletiyorum. Abhazya Hükümeti ve uluslar arası Domino Federasyonu birçok ülkeden gelecek olan katılımcıların başarılı bir organizsayon gerçekleştirmeleri için karşılıklı olarak dayanışma içerisinde gerekli olan yükümlülüklerini yerine getirmiştir” vurgulamasında bulundu.

Lucas Guittard Mektubunda “Şampiyona Abhaz kültürü, doğası ve geleneklerini tanıtma şansını verecektir. Dünya’da Abhazya’nın bağımsızlığının tanıtılması şansını verecek bir ulus olarak özgürlük rüzgârı biçiminde esmesini sağlayacaktır. Domino sporu, zaman içerisinde masa üzerinde tüm insanların kalplerinin ve iyi niyetlerinin birleşmesini sağlamaktır” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.