RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 10:59:59 tarihnde eklendi. 691 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Çaban görevini sürdürüyor

ABHAZYA-GÜRCİSTAN ANLAŞMAZLIĞI BÖLGESİ BARIŞ GÜÇLERİ KOMUTANI SERGEY ÇABAN GÖREVİNİ SÜRDÜRÜYOR.
Sergey Çaban görevini sürdürüyor Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Anatoli SERDYKUKOV'un bildirdiğine göre Bağımsız Devletler topluluğu (BDT) savunma bakanlarının birlikte yapmış oldukları toplantı kararları sonucunda Abhazya-Gürcistan Bölgesınde görev yapan "Barış Gücü Kuvvetleri Komutanlığı" görevini sürdüren SErgey ÇABAN'ın görevinin devam etmesi kararını aldılar.

Anatoli SERDYUKOV; Rusya'nın Anapa Şehrinde Rusya basın ajanslarına "onlar (barış güçleri) etkili ve başarılı bir biçimde çalışıyorlar. Bizler görev sürelerini uzattık, ancak yakın bir zamanda yeni bir ekibe görevlerinin devredilmesi çalışmalarını da hazırlamalıyız" dedi.

Bilindiği üzere geçenl günlerde Gürcistan devlet başkanı Mihail SAAKAŞVİLİ; BDT Barış gücü Komutanı Sergey ÇABAN'ı Gürcistan içerisinde "istenmeyen kişi" ve "Gürcistan Topraklarını Derhal Terk Etmseini" ilan etmişti.

Rusya federassyonu Dışişleri bakanlığı Ofis temsilcisi Mihail KAMİNİN; "hali hazırda Barış Gücü komutanlığı Görevi, BDT Dışişleri Bakanlarının ortak kararları ile ve Savunma bakanlarının ataması ile oluşuyor" diyerek sorunun onlar tarafından çözülmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.