RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:47:52 tarihnde eklendi. 635 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vyachesla Chirikba'dan açıklama

VYACHESLAV CHİRİKBA "ABHAZYA VE GÜRCİSTAN İLERİDE DOST KOMŞU DEVLETLER OLACAKTIR
Vyachesla Chirikba'dan açıklama 23/03/2011. Cenevre Görüşmelerinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı’nın Özel Temsilcisi Vyachesla Chirikba “Gürcistan ile abhazya arasında ki ilişkilerin zaman içerisinde düzeleceğinden eminiz, ancak bu düzelme iki ülkenin birbirlerini bağımsız, egemen ve dost ülkeler olarak kabul etmesi karşılığında olabilir” dedi.

Vyacheslav Chirikba, BM Genel Sekreteri’nin Özel Temsilcisi Antti Turunen ile yapılan toplantı da yaptığı açıklamada “Ülkelerin birbirlerini tanıma zamanı henüz gelmedi, ama bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bunun olmasını ümit ediyoruz. Abhazya ile Gürcistan arasında ki sorunların hemen çözülebileceğini düşünmek yanlış olur. Bu uzun bir süreç gerektirir” dedi.

Vyacheslav Chirikba, Cenevre Görüşmelerinde sorunların çözümüne objektif olarak yaklaştığı ve değerli katkılarından dolayı BM Temsilcisine teşekkürlerini belirtti.

Vyacheslav Chirikba “Bizlerin BM ile çok iyi bir dostluk ilişkisi bulunmaktadır ve BM Heyetinin Abhazya’daki çalışmalarının kalkmasından dolayı üzgünüz.  Ancak bu bizlerin hatası değildir. Bizler BM ile çeşitli düzeylerde ve farklı biçimlerde ilişkilerimizin süreceğini umuyoruz. Ve BM Temsilciliği, Abhazya’nın sorunu ve halkı ile ilgili olarak kazanmış olduğu değerli bilgiler sayesinde dünyanın bizlere olan tutumunu etkileyecektir” dedi. 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.