RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:42:15 tarihnde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Gençlik Birliği Libya savaşına karşı

ABHAZYA GENÇLİK BİRLİĞİ, LİBYA SAVAŞINA KARŞI DÜNYA GENÇLİK BİRLİKLERİNİ DAYANIŞMAYA ÇAĞIRIYOR
Abhazya Gençlik Birliği Libya savaşına karşı 26/03/2011. Abhazya Cumhuriyeti Gençlik Birliği, Dünya’da ki Gençlik Birliklerine Libya’da sürdürülen savaşın durdurulması amacı ile birlik çağrısında bulundu. Bizler abhazyam.com olarak Libya’da NATO Ülkeleri önderliğinde sürdürülen askeri saldırıya karşı olduğumuzu 21 MART 2011 Tarihinde ayrıntılı olarak açıklamıştık. Abhazya Gençlik Birliği’nin Libya savaşına karşı birlik ve dayanışma çağrısına başta Abhaz Diasporası Gençliği olmak üzere tüm Kuzey Kafkasya Gençliği ve savaş karşıtı organizasyonların olumlu yanıt vereceğini düşünerek, savaşa karşı sesimizi daha gür biçimde çıkarma çağırısında bulunuyoruz.

Abhazyam.com Yayın Sorumlusu

Fatih ATAN (A’tanba)

23/03/2011.Abhazya cumhuriyeti Gençlik Organizasyonları Birliği, Libya’da ki savaşa karşı olduklarını belirten ve NATO önderliğinde Libya’ya müdahalede bulunan Koalisyon Üyesi ülkelere Libya devleti yönetimi ve diğer ilgili kuruluşlar ile uygar bir ortam içerisinde müzakerelerde bulunmaları çağrısında bulundu.

Abhazya Geçlik Birliği Çağrısı.

“19 Mart 2011 tarihinde NATO Ülkelerinin katılımı ile “Şafak Yolculuğu” Operasyonu başlatıldı. Operasyona ABD, İngiltere, Fransa, Kanada, İtalya, Belçika ve Katar’ın katılımı ile yapılan askeri saldırılarda sivil insanların, çocukların ve kadınların ölümlerine neden olundu.

Abhazya Gençliği olarak bizler, Libya halkına ülke içi sorunlarını, var olan karmaşık siyasi sorunlarını kan akıtılmadan çözebilmeleri için şans verilmelidir diyoruz.

Abhazya gençliği olarak sürdürülen savaşa karşı bütün ülkelerin gençlik örgütlerini dayanışmaya çağırıyoruz”

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.