RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:21:22 tarihnde eklendi. 675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'da askeri tatbikat

ABHAZYA ORDUSU, TANK ATIŞI VE PERSONEL EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI YAPTI
Abhazya'da askeri tatbikat 18/03/2011. Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri, tarafından 15 Mart 2011 Tarihinde mekanize piyade birlikleri ve tank taburu tarafından gerçekleştirilen askeri eğitim çalışmaları bugün sonuçlandı.

Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanı General Anatoly Zaytsev’den aldığı bilgiye göre “Askeri eğitim çalışmaları Suhum, Suhum Bölgesi, Gudauta Bölgesi ve Oçamçıra Bölgelerinde gerçekleştirildi. Eğitim çalışmaları, askeri birliklerimizin savaş tecrübesini geliştirmek amacı ile zırhlı personel taşıyıcıları, tank ve piyade atış talim çalışmaları canlı atışlar ile gerçekleştirildi. Ayrıca yedek askeri birliklerin, yangın, teknik ve tıbbi destek birimlerinin de savaşa hazırlanma eğitim çalışmaları da gerçekleştirildi” dedi.

Anatoly Zaytsev “Tank eğitim çalışmaları Eshera, Oçamçıra ve Gudauta’da ki eğitim alanlarında, silahlı personel eğitim çalışmaları da Oçamçıra ve Eshera atış poligonlarında gerçekleştirildi. Yedek personelin savaş eğitim çalışmaları da mükemmel bir biçimde gerçekleşmiştir” dedi. 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.