RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:19:48 tarihnde eklendi. 955 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kumar oynatanlara ceza

ABHAZYA'DA KUMAR OYUNU OYNATANLAR İLE İLGİLİ OLARAK CEZA KANUNU DÜZENLENDİ
Kumar oynatanlara ceza 17/03/2011. Apsnypress Haber Ajansı’nın Devlet Başkanı’nın Parlamento’daki Temsilcisi Dimitri Şamba’dan aldığı bilgiye göre, şans oyunu ve kumar oynatanlar ile ilgili olarak cezai uygulama sağlayan kanun maddesi yürürlüğe girdi. Dimitri Şamba “Yaslara uygun olmayan biçimde gazino, oyun kulübü açan ve piyango düzenleyenler, ayrıca internet üzerinden kumar oynatanlar 500 Bin Ruble para cezası ve bir yıldan iki yıla kadar olmak üzere hapis cezası uygulanacaktır. Kumar oynatılan özel malzemelere ve donanımlara el koyulacaktır” dedi.

Ceza yasasına göre aynı suçu yeniden işleyenlerin cezalarında katlanarak artış sağlanıyor – ceza ödemesi en az 200 Bin ruble arttırılıyor, 700 Bin Ruble – 1 Milyon ruble arasında para cezası, 3 yıl ile 5 yıl arasında hapis cezası veriliyor. Malzeme ve donanımlara el koyuluyor.

"Эха Кавказа" Haber Ajansına açıklama yapan Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Timur Tarkanov “ Bugüne kadar bu tür eylemlerin önlenmesi için bazı uygulamalar bulunuyordu. Devlet Başkanlığı tarafından spor poker oyunu da yasaklandı. Daha önce yasalarda kumar oynatanlar ve oyun düzenleyenler ile ilgili olarak ceza uygulaması bulunmuyordu. Devlet Başkanlığı internet sitesinin eski sayfasında Ceza kanunlarında kumar oynatanlar ile ilgili olarak söz edilmiyordu” dedi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.