RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:15:10 tarihnde eklendi. 799 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Gençliği'nden Ana Okulu öğrencilerine hediye

"ABHAZYA GENÇLİK HAREKETİ" OÇAMÇIRA'LI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE HEDİYELER ARMAĞAN VERDİ
Abhazya Gençliği'nden Ana Okulu öğrencilerine hediye /03/2011. “Abhazya Gençliği” Yurtsever Hareketi, bugün “Çocuklarımız – Geleceğimiz!” adı altında yapmış oldukları etkinlikler çerçevesinde Oçamçıra’lı çocukların yararlanmaları amacı ile «Адзыхь» (Adzıkh) Ana Okulu’na hediyeler armağan etti.

Abhazya Gençliği Temsilcileri, Oçamçıra şehir temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldiler. Anaokulu öğrencileri ziyaretçilerin onuruna şarkılar, şiirler ve danslar ile küçük bir konser sundular. “Abhazya Gençliği Hareketi” Başkan Yardımcısı Denis Solomka Apsnypress Haber ajansına verdiği bilgide “Bizler, anaokulunda çocukların yararlanması için voleybol seti, futbol topu, trambolin, tırmanma duvarı, basketbol ve bowling topları hediye verdik” dedi.

«Адзыхь» (Adzıkh) Ana Okulu Müdürü Alla Gergiya “Okulumuzda 138 çocuğumuz bulunuyor ve çocuklarımız için yeterli oyun setimiz bulunmuyor. Gençlik Hareketi’nin çocuklarımız yararına yapmış oldukları bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

"Abhazya Gençlik Hareketi” 2011 yılı kapsamında Tkvarchal, Gagra, Gudauta ve Gal Bölgesi’nde kampanyalarını sürdürecekler

Not: “abhazyam.com olarak, Abhazya Gençlik Hareketi”nin Abhazya’da ki anaokulu öğrencileri için 2011 yılında başlatmış oldukları “Hediye Kampanyası”na Abhaz Diasporası Gençliği’nin de katkı yapacağına inanarak,

Haydi Abhaz Diasporası Gençliği!  

Kampanya ve İletişim için Abhazyam.com Ziyaretçi Defteri'ni kullanabilirsiniz.   

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.