RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2011, Cuma 20:10:08 tarihnde eklendi. 987 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve Rusya ortak askeri eğitim alanları

ABHAZ VE RUS ASKERİ BİRLİKLERİ ASKERİ EĞİTİM ALANLARINDA ORTAK TATBİKAT YAPACAKLAR
Abhazya ve Rusya ortak askeri eğitim alanları 14/03/2011. RIA Novosti / Moskova. Rusya Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın Suhum’da görev yapan Askeri Güçleri Komutanlığı Resmi Sözcüsü Yarbay Sergei Vlasov, gazetecilere yaptığı açıklamada “Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı ve Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı temsilcilerinin 11 Mart Cuma günü yaptıkları toplantıda Abhazya’da bulunan iki adet askeri eğitim alanının ortak kullanımı konusunda anlaştılar” dedi. 

Sergei Vlasov “Rusya Federasyonu Kara Kuvvetleri Savaş Eğitim Bölüm Başkanı Tümgeneral Nikolai Bogadanovsky Başkanlığında ki heyet ile Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanı Korgeneral Mirab Kishmaria ile yapılan görüşmeler sonucunda Abhazya Cumhuriyeti’nin Oçamçıra ve Guldripsh Bölgelerinde bulunan  “Nagvolou” ve “Tsabal” da bulunan askeri eğitim alanlarının paylaşılması konusunda ki anlaşma imzalandı” dedi.

Sergei Vlasov “Anlaşma gereğince, Eğitim alanının mülkiyet hakkı ve hazırlanması Abhazya tarafına ait olacak, ayrıca eğitim alanının bakım çalışmaları ortak organizasyon tarafından yapılacaktır. Ortak çalışma organizasyonu, askeri eğitim malzemelerinin temini ve hazırlanmasını sağlayacaktır” dedi .


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.