RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 20:32:35 tarihnde eklendi. 831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mirab Kişmariya'dan Kutlama Mesajı

MİRAB KİŞMARİYA, ABHAZYA CUMHURİYETİ ORDUSU VE 2. DÜNYA SAVAŞI GAZİLERİ'NİN BAYRAMINI KUTLADI
Mirab Kişmariya'dan Kutlama Mesajı 22/02/2011. Mirab Kişmariya Kutlama Mesajında “23 Şubat tarihinde bizlerde dost ülke Rusya Federasyonu ile birlikte tarihi bir günü kutluyoruz. Her ülkenin ordusu devlet yönetiminin önemli bir unsurudur. Devlet askeri görev yapmaya çağırıyor. Askerliğin özü çalışmayı gerektiriyor. Her şeyden önce bütünü ile devletin bünyesi olduğunu biliyor. Ve bizler birlikte zor olan görevimizi layığı ile yerine getirmez ilsek güçlü devleti yaratamayız.

Bugün, bizler eski savaş kahramanlarımızı anmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Vatanlarına karşı vermiş oldukları hizmetlerin değeri biçilemez ve unutulamaz.

Bizler her zaman için Abhazya’nın bağımsızlığı için çarpışarak anavatanlarını savunan kahramanlarımızı anıyoruz. Ordumuz ve onun yiğit savaşçıları ulusumuzun kalbinde en derin yerini korumaktadır. Ulusumuzun bütün vatandaşlarının vatanlarını savunmak için kanlarının son damlasına kadar akıtmaya hazır olduğunu biliyoruz. İşte ordumuz böyle bir özveri içerisinde bulunuyor.

Abhazya Halkı ve Silahlı Kuvvetleri vatandaşlarının ideallerini yerine getirmede gösterdikleri kahramanlık ve cesaretleri ile özverili bir biçimde savaşan Vatan Savunucuları Gazilerini sonsuza dek hafızasında koruyacaktır. Onların göstermiş oldukları askeri cesaret bugünkü nesillere örnek olmuştur. Ve bugün askeri ve sivil personelimiz çalışmalarını sürdürürken eski nesilden gelen geleneklere layık olmaya çalışıyor.

Anavatanlarını korumak için özverili bir biçimde görevlerini yerine getiren askerlerimize çalışmalarında ve yaşamlarında sağlık ve refah, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.