RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 20:23:07 tarihnde eklendi. 871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya nüfus sayımı

ABHAZYA CUMHURİYETİ NÜFUS SAYIMI 21 - 28 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA YAPILIYOR
Abhazya nüfus sayımı 22/02/2011. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başknaı Sergey Bagapş ve ailesi Abhazya cumhuriyeti'nde başlanan nüfus sayımına katıldı. Devlet başkanı ve ailesi sayım memurları tarafından, adres, yaş, medeni durum, cinsiyet, dil, din bilgileri ve gelir kaynakları vb. soruları anket sorularını yanıtladılar.

Sergey Bagapş "Genel Nüfus Sayımı - Her devletin yaşamında çok önemli bir olay. Nüfus sayımı verilerinden elde edilen bilgiler, ülkenin sosyo - ekonomik kalkınması için büyük önem taşımaktadır. Veriler, planlama ve ekonomik kalkınma, sosyal yapının gelişimi ve geleceğin planlanması için çok önmelidir. Halkımızın nüfus sayımına aktif olarak katılması gerekir. Sayım memurlarımızıa çalışmalarında başarılar dilerim" açıklamasında bulundu.

Abhazya Cumhuriyeti2nde nüfus sayımı 21 Şubat 2011 Tarihinde başladı. Bu sayım BM'in ortalama dünya nüfus sayımını zamanına rastlamaktadır. bu bilgiler BM'e gönderilecektir. Abhazya'da ki Nüfus Sayımına Rusya Federasyonu Devleti İstatistik Bölümü tarafından gözlemciler gönderildi. Abhazya Cumhuriyeti'nde ki Nüfus sayımı 28 Şubat 2011 Tarihnde sonuçlanacak.

Kaynak: www.apsnypress.info         


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.