RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 10:46:37 tarihnde eklendi. 717 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Bagapş Forumdan döndü

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ MOSKOVA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN “ABHAZYA VE RUSYA ARASINDAKİ EKONOMİK İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ TOPLANTISI” DÖNÜŞÜNDE YETKİLİLERE BİLGİ VERDİ.
Sergey Bagapş Forumdan döndü Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Moskova’da gerçekleştirilen “Rusya ve Abhazya; Ekonomik Alanda İşbirliği Buluşması” toplantısından 15/11/2007 tarihinde döndü.

 

Devlet Başkanının bilgilendirme toplantısına Başkan Yardımcısı Raul HADJİMBA; Parlamento Başkanı Nugzar AŞUBA; Güvenlik Konsey Başkanı Stanislav LAKOBA; Başbakan Aleksandr ANKVAB; Başbakan Yardımcısı ve Finans Bakanı Ruslan KUBRAVA; Başbakan Yardımcısı Aleksandr STRANİÇKİN; Ekonomi Bakanı Kristina OZGAN ve Suhum Valisi Aliyas LABAHUA katıldılar.

 

Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Kristian BJANİA’nın bildirdiğine göre Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında ekonomik ve sosyal konularda karşılıklı anlaşmalar yapıldı.

 

Sergey BAGAPŞ; Karşılıklı olarak yapılan anlaşmaların temelini oluşturmak için vergilendirme ve bütçe katkılarının hazırlanması amacı ile dışişleri bakanlığı, parlamento çalışmalarının bir düzen içerisinde sürdürülmesi için görevlilerin hazırlanması gerektiğini belirtti.

 

Devlet Başkanı; çalışma koşullarının şekillendirilmesi ve çalışanların ücretlendirilmesi için dışişleri bakanlığı, savunma bakanlığı ve diğer bakanlık çalışanları arasındaki ilişkilerin kontrolü i.in Devlet Başkan Yardımcısı Raul HADJMBA’nın görevli olduğunu belirtti. Konu ile ilgilenecek olan şirketlerin hukuki ve yasal haklarının garantiye alınması için gerekli çalışmaların da yapılması gerektiğini belirtti.

 

Toplantıda ayrıca pasaport-vize işlemlerinin kontrol çalışmaları, suç işleyenlere karşı uygulanacak olan önlem çalışmaları, domuzlarda görülen Afrika Vebasından zarar gören insanlara ödenecek olan tazminatlar ile ilgili konular görüşüldü.

 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.