RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 16:28:35 tarihnde eklendi. 904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya basketbol ve voleybol takımları turnuvalarda

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAYAN - ERKEK BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ULUSLARARASI TURNUVALARDA
Abhazya basketbol ve voleybol takımları turnuvalarda 04/02/2011. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Komisyonu’ndan aldığı bilgiye göre,  Abhazya Cumhuriyeti Basketbol Takımı 05 – 07 Şubat 2011 Tarihleri arasında yapılacak olan Tikhoretsk’de düzenlenecek olan Krasnodar Bölgesi Basketbol turnuvası 2. tur müsabakalarına katılacak.

Tikhoretsk’de oynanacak olan basketbol müsabakaları sonuçlarında dereceye girecek olan takımlar 13 Şubat’ta Lazervsky ve 26 Şubat’ta Suhum’da spor karşılaşmalarını sürdürecek. Abhazya Cumhuriyeti Basketbol Takımı Krasnodar Bölgesi’nde düzenlenen 1. tur müsabakalarında 2. olarak yer aldı. (her gurup içerisinde 7 takım bulunuyordu) Şampiyona’nın son turunda en iyi 8 takım müsabaka yapacak.

*** 17 – 18 Şubat 2011 Tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyeti Şehirler ve Bölgeler Arası Bayanlar Basketbol Turnuvası düzenlenecek. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Spor Komitesi tarafından düzenlenecek olan basketbol turnuvası Suhum Çocuk – Gençlik Spor Okulu Spor Salonu’nda düzenlenecek.

*** Abhazya Cumhuriyeti Bayan Voleybol Takımı 21 – 28 Şubat 2011 Tarihleri arasında Nijni Novgorod Şehrinde düzenlenecek olan uluslar arası voleybol turnuvasına katılacaktır.

Kaynak: www.apsnypress.inofo                                 www.abhazyam.com

Not: Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti Bayan ve Erkek Basketbol ve Voleybol Takımlarına başarılar diliyoruz


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.