RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 16:16:08 tarihnde eklendi. 768 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Cumhuriyeti Lokomotif – Liseler arası Basketbol Ligi

SUHUM'DA "ABHAZYA CUMHURİYETİ - LİSELER ARASI BASKETBOL TURNUVASI" BAŞLADI
Abhazya Cumhuriyeti Lokomotif – Liseler arası Basketbol Ligi 31/01/2011. Rusya Demiryolları Şirketinin ana sponsorluğunda desteklenen ve Abhazya’nın bütün bölgelerinde bulunan şehir ve bölge liselerinin 12 adet basketbol takımı iki gurup halinde katılacağı Suhum Çocuk –Gençlik Spor Lisesi Basketbol sahasındaki  “Abhazya Cumhuriyeti Lokomotif – Liseler arası Basketbol Ligi” başlıyor.

Her iki gurup içerisnde yer alan basketbol takımlarından gurupların lideri olacak olan takımlar arasında final yapılacaktır. Finali kazanan takım Krasnodar Bölgesi2nde yapılacak olan yapılacak olan karşılaşmalarda Abhazya’yı temsil edecek.

Basketbol Turnuvası sorumlusu Sergey Suschenko “Basketbol turnuvası artık üçüncü yılını dolduruyor, artık bu turnuva uluslar arası standartlara kavuşmuş durumdadır. Bugün için 12 Takımın turnuvaya katılması başarıdır. Bizler turnuvaya başladığımızda sadece 6 okul takımı katılmıştı. Sponsorlar sayesinde gençliğin sağlıklı bir yaşam tarzını seçmesinde gelişmeler sağlanmıştır” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.