RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 15:31:34 tarihnde eklendi. 818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyalı aydınlardan protesto

ABHAZYA MUHALEFETİ, ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI AMBLEMİNDEKİ DEĞİŞİKLİĞİ PROTESTO ETTİ
Abhazyalı aydınlardan protesto 17/01/2011. Abhazya Cumhuriyeti Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan bir gurup aydın tarafından yayınlanan kampanya bildirisinde “A.C. Devlet Başkanlığı Toplantı salonunda asılı olan Devlet Başkanlığı Ambleminde yapılan değişikliği anlamakta zorluk çekiyoruz” denildi

Bildiride “Abhaz Devlet Başkanlığı Amblemine Rus Çarlık hanedanına ait bir amblemin yerleştirilmesinin nedeni anlaşılamamaktadır. Devlet Yönetimi görevinin en üstünde kim bulunursa bulunsun, Abhazya Devleti Amblemi üzerinde değişiklik yapma yetkisine sahip değildir.

Devleti yönetenlerin ve muhalefet görevinde bulunanların, herkesin politik görüş ve inançları farklı olabilir – buna her vatandaşın hakkı bulunmaktadır. Ama bizler biliyoruz ki devletimiz ve onun sembolleri olan – amblem, bayrak ve ulusal marşı bağımsız bir statüde bulunmaktadır, onlar hiçbir biçimde değiştirilemez ve bunu kimse isteyemez.

Aşağıda imzası bulunan kişiler olarak Abhazya Cumhuriyeti Devlet Arması’nda yapılan değişikliğin iptali için yasal anlamda gerekli girişimlerin başlatıldığını açıklıyoruz" açıklamasına yer verildi.

Bildiriyi İmzalayanlar: R. D. Hadjimba, L. L. Ladariya, Y. V. Lakoba, Yu. G. Argun, D. M. Beniya, F. M. Avıdzba, V. G. Lakoba, L. Z. Zantariya, A. Ç. Bartsız, A. L. Studenikin, V. K. Zantariya, D. D. Arşba, V. M. Darmava, B. V. Gunba, İ. Ş. Ardzınba, S. M. Avıdzba, T. A. Açugba, A. F. Avıdzba, D. G. Nazarenko, B. R. Djapua, R. V. Lolua, A. A. Kobahiya, G. M. Marganiya.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.