RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2011, Perşembe 13:03:57 tarihnde eklendi. 731 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Konstantin Kosachev'den açıklama

KONSTANTİN KOSACHEV "DICK MARTY, PACE TOPLANTISINA ABHAZYA'NIN KATILMAYACAĞINA ÜZÜLDÜĞÜNÜ BELİRTTİ!"
Konstantin Kosachev'den açıklama 20/12/2010. Abhazya ve Güney Osetya Temsilcileri, 17 Ocak’ta Paris’te yapılacak olan Avrupa Konseyi (PACE) Parlamenterler Meclisi’nde görüşülecek olan Rusya Federasyonu – Gürcistan Dosyası ile ilgili olarak yapılacak olan genişletilmiş toplantıya davet edilmediler.

Birleşik Rusya Partisi Milletvekili ve Rusya Federasyonu Duma Meclisi Uluslar arası Komite Başkanı Konstantin Kosachev tarafından 20 Aralık’ta REGNUM Haber Ajansına yaptığı açıklamada “Üzülerek belirtmek isterim ki Abhazya ve Güney Osetya Temsilcilerine toplantıya katılmaları için resmi davetiye gönderilmemiştir. DUMA’da PACE İzleme Komitesi Başkanı Dick Marty ile yapılan toplantıda bizlere onlarla ilişki kurmaya niyetli olduğunu belirtti. Ancak komite başkanı, kendi düşüncesinin izleme komitesi içerisinde ki bütün üyeler tarafından paylaşılmadığı konusundaki üzüntüsünü bizlere iletti” dedi.

Konstantin Kosachev “17 Ocak’ta Paris’te yapılacak olan toplantı kapalı kapılar ardında yapılacaktır. Katılımcılar içerisinde PACE Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komitesi Başkanı Thomas Hammarberg ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland’da bulunacak” dedi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.