RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 21:29:26 tarihnde eklendi. 967 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ile Rusya arasında anlaşma imzalandı

ABHAZYA CUMHURİYETİ İLE RUSYA FEDERASYONU ARASINDA İŞBİRLİĞİ VE DOSTLUK ANLAŞMALARI İMZALANDI
Abhazya ile Rusya arasında anlaşma imzalandı 16/10/2010. 16 Ekim Cumartesi günü Abhazya Cumhuriyeti Başkenti Suhum’da düzenlenen II. Abhazya Çalışma Forumu’nda Abhazya cumhuriyeti ile rusya federasyonu arasında bir dizi anlaşma imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Devleti Gümrük Hizmetleri Komite Başkanı Said TARKİL ve Rusya Federasyonu Gümrük Servisi Başkanı Andrei BELYANİNOV arasında “Hükümetlerarasında Gümrük Konularında İşbirliği ve Karşılıklı Yardımlaşma Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Chiristina OZGAN ile Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakan Yardımcısı Nikolai LYAMOV tarafından "Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasında Deniz Taşımcılığı ve Uluslar arası Demiryolu Taşımacılığı Hizmetlerinin Organizasyonu ve İşbirliği Kurulması Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Tarım Bakanı Yuri AKABA ile Rusya Federasyonu Federal Balıkçılık Acentesi Başkanı Andrey KRAYNİY tarafından “Bölgeler Arası Balıkçılık Alanında İşbirliği Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakan Yardımcısı Badra GUNBA ile Rusya Federasyonu Kültür Bakan Yardımcısı Konstantin CHEREPENNİKOV tarafından  “Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı ile Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı arasında “Kültürün, tarihin ve tarihi anıtların korunması Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Sergey ŞAMBA ile R.F. Nizhny Novgorod Valisi Valeriy SHANTSEV arasında “Ekonomi – Ticaret, Teknik – Bilimsel ve Kültürel Konularda İşbirliği Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Sergey ŞAMBA ile R.F. Sverdlovsk Bölge Valisi Aleksandr MİSHARİH arasında “Ekonomi – Ticaret, Teknik – Bilimsel ve kültürel konularda İşbirliği Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumhuriyeti Gudauta Bölge Valisi Daur VOZBA ile R.F. Smolensk Bölge Valisi Sergey ANTUFİEV arasında “Ekonomi – Ticaret, Teknik – Bilimsel ve kültürel konularda İşbirliği Anlaşması” ve “Anlaşmanın Uygulama Planı Üzerinde İşbirliği Yapılması Anlaşması” imzalandı.

Abhazya Devlet Üniversitesi Rektörü Aleko GVARAMİYA ile R.F. Nizhny Novgorog N. İ. LOBACHEVSKİİ Devlet Üniversitesi Rektörü Evgeniy CHUPRPUNOV arasında “Üniversitelerarası İşbirliği anlaşması” imzalandı.

Abhazya Cumuhriyeti Başbakanı Sergey ŞAMBA ile R.F. Agropark – Danışmanlık Şirketi Başkanı Eduard VYRYPAEV arasında “İyi Niyet Protokolü” imzalandı.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.