RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 21:25:08 tarihnde eklendi. 722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hugo Chavez'den açıklama

HUGO CHAVEZ, YAKIN BİR ZAMANDA ABHAZYA'YI RESMİ OLARAK ZİYARET EDECEĞİNİ BELİRTTİ
Hugo Chavez'den açıklama 15/10/2010. Bugün Moskova’nın güney batı bölgesinde bulunan Latin Amerika’nın Bağımsızlık Mücadele Lideri Simon BOLİVAR’ın Anıtı’nın inşasında ki ilk taşın konulması töreni yapıldı.

Simon BOLİVAR Anıtı temel atma törenine, Moskova’yı resmi olarak ziyaret eden Bolivar Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı Hugo CHAVEZ, Moskova Belediye Başkanı Vladimir RESİN, Venezuela, Nikaragua, Abhazya, Güney Osetya, Kolombiya, Bolivya, Peru Cumhuriyeti Büyükelçileri ve Moskova Devlet Yönetimi katıldılar.

Hugo CHAVEZ, Törende yaptığı konuşmada “Bolivar, insanlara özgürlük projelerini yaşama geçirmeleri için büyük bir rüyayı gerçeğe dönüştürmüştür. Bu proje Latin Amerika’da kök salmıştır. Bolivar bir Moskova’lıda olabilir. O evrensel bir kişiliktir” dedi. 

Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Bası Bürosu tarafından “Hugo CHAVEZ ile Abhazya Cumhuriyeti Rusya Büyükelçisi İgor AHBA ile tören sırasında yapılan kısa konuşma sırasında Venezuela Devlet Başkanı Hugo CHAVEZ, yakın bir süre içerisinde Abhazya Cumhuriyeti’ne resmi ziyaret yapmak niyetinde olduğunu belirtti” açıklaması yapıldı.

Kaynak: www.apsnypress.info      


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.