RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 19:56:24 tarihnde eklendi. 658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev'den Abhazya'ya kutlama

DİMİTRİ MEDVEDEV, SERGEY BAGAPŞ VE ABHAZYA HALKI'NIN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ'NÜ KUTLADI
Medvedev'den Abhazya'ya kutlama 30/09/2010. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV, Abhazya’nın Bağımsızlık Günü nedeni ile Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ve tüm Abhazya halkına kutlama telgrafı gönderdi. Dimitri MEDVEDEV’in kutlama mesajını Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Vladimir BOGOLYUBOV tarafından Zafer Parkı’nda yapılan miting sırsında okundu.

Dimitri MEDVEDEV kutlama mesajında özellikle;

“Sevgili Sergey VASİLYEVİCH, sizin ve tüm Abhazya halkının bağımsızlık gününü tüm içtenliğim ile kutluyorum.

Bu bayram, Abhaz halkının uzun süreden beri, bütün komşuları ile barış ve huzur içerisinde yaşam arzularını gerçekleştirmelerini simgeliyor. Bugün, Abhaz halkının özgürlüğünü, bağımsızlığını, yaşamını tutarlı bir biçimde geliştirmeyi kendi lehinde seçtiği gündür.

Devlet yapısını ve sosyo-ekonomik dönüşümü demokratik temeller içerisinde yaşama dönüştürmüştür.  Bu çalışmaların başarıya ulaşması Abhazya Cumhuriyeti’nin uluslar arası ilişkilerini güçlü bir noktaya taşıyacaktır.

Bizler Abhazya’nın gelişimine yardım ve desteğimizi dost bir ülke olarak sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Rusya ve Abhazya arasında ki ilişkilerin geliştirilmesi için iki ülke arasında yapılan yasalar temelinde karşılıklı işbirliği projelerini yaşama geçirmek için çalışıyoruz.

Ben yapılan bu çalışmaların tüm Abhaz ve Rusya Halklarının yararına olduğundan eminim. Bu çalışmalar bölgede güvenlik ve istikrarın güçlenmesine katkıda bulunacaktır.

Sevgili Sergey VASİLYEVİCH, şahsınıza ve tüm Abhazya halkına barış, huzur ve refah içerisinde yaşam diliyorum.”

Vladimir BOGOLYUBOV, ayrıca Büyükelçi Semyon GRİGORİYEV ve Büyükelçilik çalışanları adına Tüm Abhaz halkının bağımsızlık gününü kutladı.

Abhazya Bağımsızlık günü adına düzenlenen törende ayrıca, Barış Anneleri Suhum Bölüm Başkanı Firuza KAPBA ve Sosyal Adalet Merkezi Suhum Başkanı, Abhazya Savaş Kahramanı Levan MİKAA’ da yaptıkları konuşmalarda Abhazya halkının Bağımsızlık Günü’nü kutladılar.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.