RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 19:54:46 tarihnde eklendi. 728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladislav Ardzınba'nın mezarına ziyaret

ABHAZYA CUMHURİYETİ KURTULUŞ TÖRENİ VLADİSLAV ARDZINBA'NIN MEZARINI ZİYARET İLE BAŞLADI
Vladislav Ardzınba'nın mezarına ziyaret 30/09/2010. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Yönetimi, Sivil Toplm Kuruluşları, Kurtuluş Savaşı Gazileri, Öğrenciler, Güney Osetya, Kuzey Kafkasya, Rusya Federasyonu Şehir Temsilcileri, Abhaz Diasporası Temsilcileri, Gençlik Kuruluş Temsilcileri bugün ellerinde çiçek ve çelenkler ile Abhazya Cumhuriyeti 1. Devlet Başkanı Vladislav ARDZINBA'nın mezarını ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular.

Bugün, Abhazya Cumhuriyeti için 1. Devlet Başkanı Vladislav ARDZINBA olmadan kutlanan  ilk zafer bayramı. Binlerce insan bugün tarihinin en zorlu günlerinde ulusal kurtuluş hareketinin liderliğini yapan bu kahraman insanın mezarının önünde sessiz bir biçmde saygı gösterisinde bulundular.

Vladislav ARDZINBA'nın mezarı üzerinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Bayrağı Göndere çekildi. Göndere çeklien bu bayrak, Abhazya Kurtuluş Savaşı Kahramanı Kabardey - Balkar Gönüllüsü Aslan ABAYEV tarafından Suhum'un Kurtuluş günü olan 27 Eylül 1993 tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Parlamento binası üzerinde göndere dikilen bayrak.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.