RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 18:11:59 tarihnde eklendi. 658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gal'deki toplantılara devam edildi

ABHAZYA'NIN GAL ŞEHRİ'NDE "BEŞLİ MEKANİZMA GURUBU" TOPLANTILARINA DEVAM EDİLDİ
Gal'deki toplantılara devam edildi 14/09/2010. Apsnypress Haber Ajansının Abhazya Dışişleri Bakanlığı Basın bürosundan aldığı bilgiye göre,  Gal şehrinde bugün, bölgedeki çatışmaların önlenmesi amacı ile ilgili olarak kurulan “Beşli Mekanizma Gurubu” toplantısının 20.si gerçekleştirildi.

Taraflar arasında yapılan görüşmelerde, son toplantıdan bu yana oluşan gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Avrupa Gözlem Gücü’nün Başkanı Mr. Hansjorg HABER “Yaz tatili süreci içerisinde ciddi olaylar yaşanmıştır” açıklamasında bulundu.

Taraflar, sınır bölgelerinde yapılan suç faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve suçluların yakalanmasının önemine dikkat çektiler. Taraflar adi suçlara karşı ortak mücadele etmeleri ve herhangi bir suç işleyenin kimin ülkesinde yapıldığına bakılmaksızın taraflara iade edilmesini kararlaştırdılar. Abhazya Gizli Servisi tarafından yakalanan Gürcistan’a ait suçlunun iade edilmesi yüksek derecede memnuniyet ile karşılandı. Bu tür davranışların, barışın sağlanmasında önemli katkılarda bulunduğu görülmektedir.

Gal Şehrinde yapılan beşli mekanizma toplantısının bir sonraki oturumu 8 Ekim 2010 Tarihinde yapılacaktır.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.