RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 16:44:42 tarihnde eklendi. 682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan'dan ABD'den isteği

DAVİD BAKRADZE "ABD, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN "İŞGAL ALTINDAKİ TORAKLAR" OLDUĞUNU BELİRLEMELİDİR"
Gürcistan'dan ABD'den isteği 07/09/2010. Gürcistan Parlamentosu Başkanı David BAKRADZE ile ABD Parlamento Heyeti ile 06 Eylül Akşamı yapılan toplantıda Gürcistan ile ABD arasında var olan ilişkiler görüşüldü. Gürcistan Parlamentosu Basın Servisi tarafından verilen bilgide, taraflar arasında, ülkenin anayasası, seçim reformları, ekonomi politikaları, güvenlik ve konumu sorunları ve çatışma bölgeleri hakkında ayrıntılı bir biçimde görüştükleri belirtildi.

David BAKRADZE, ABD’li Kongre Üyelerine “Gürcistan Topraklarının işgal altından kurtarılması için yasal olarak müdahale edilmesi gerekir” dedi.

ABD’li konuklar “ABD, Gürcistan’ın toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarını destekliyor ve bu konuda güvence veriyor. Gürcistan’ın barış girişimlerine verdiği desteğe önem veriyoruz, özellikle NATO’nun Afganistan’da ki barış girişimlerine verdiği desteği önemsiyoruz. Yeni yapılacak olan anayasa ve yeni reform yasaları çalışmalarını destekliyor ve bu çalışmaların sonuçlanması ile toplumun muhalefet kesiminin politik sürece daha fazla katılımı sağlanmış olacaktır” açıklamasında bulundular.

David BAKRADZE “Taraflar arasında yapılan bu toplantı bizler açısından önem taşımaktadır. Tiflis ile Washington arasında bu tür ziyaretler sürekli olarak düzenli bir biçimde sürdürülmelidir” dedi

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.