RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 09:49:32 tarihnde eklendi. 825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zuganov "Abhazya ve Rusya

RUSYA FEDERASYONU KOMÜNİST PARTİSİ (RFKP) LİDERİ GENADİ ZUGANOV ABHAZYA’YI ZİYARET EDİYOR.
Zuganov Abhazya Devlet Başkanlığı basın sözcüsü Alhas ÇOLOKUA’nın apsnypress basın ajansına bildirdiğine göre Abhazya Devlet Başkaın Sergey BAGAPŞ, RFKP Lideri Genadi ZUGANOV Başkanlığındaki RF Parlamenter Heyetini kabul etti.

Buluşmada Abhazya ve Rusya arasındaki ilişkiler görüşüldü.

RFKP Lideri G. ZUGANOV “Abhazya, Rusya ile olan ilişkilerini her zaman dostluk ilişkileri içerisinde sürdürdü. Bana göre bu ilişkilerin sürdürülmesinin desteklenmesi gerekir” dedi.

Sergey BAGAPŞ; RFKP Lideri G. ZUGANOV’a Abhazya’ya yapmış oldukları ziyaret ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. “Rusya,; bizim stratejik ortağımız, dostluk ilişkilerimizin sürekli olmasını istiyoruz” dedi.

Sergey BAGAPŞ “Abhaya olarak Rusya’nın en yüksek Devlet Görevlilerinden ve değişik Devlet katmanlarından destek ve anlayış görüyoruz” diyerek konunun öneminin altını çizdi.

Genadi ZUGANOV; ayrıca Abhazya Başbakanı Aleksandr ANKUAB, Abhazya palamentosu Başkanı Nugzar AŞUBA ve Abhazya dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA  ile de basına kapalı olarak görüşmelerde bulundu.

Genadi ZUGANOV; Abhazya Sivil Toplum kuruluşları ile de toplantı yaptı. Toplantıda ZUGANOV “Rusya Devletinin önceliklerinde politik ve ekonomik sorunların çözümler bulunmaktadır” dedi.

Genadi ZUGANOV; Gürcistan ile ilgili prblemlerin çözümü ile ilgili soruya “SAAKAŞVİLİ; Abhazya ve Güney Osetya Sınırlarındaki güve ortamını bozacak provokasyon eylemlerini sürdürüyor” dedi.

ZUGANOV; buluşmada RFKP milletvewkili adayı Diplomat Yuli KVİTSİNSKİ’yi  katlılmcılarla tanıştırarak Abhazya’da yaşayan Rusya Federasyonu Vatandaşlarından Meclis seçimleri için oy desteği istedi.

RFKP Lideri G. ZUGANOV Abhazya devletine Parti olarak Teknoloji yatırımlarında kullanılmak üzere Yüz bin ruble (4.000.- Dolar) yardımda bulundu. Ayrıca Pitsunda 2. Nolu orta okulun çatısının onarılması için destekte bulunuldu .aynı okula RFKP 2006 Yılında bilgisayar desteği vermişti.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.