RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 14:48:46 tarihnde eklendi. 715 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yangın söndürüldü

ABHAZYA'DA BZIP DAĞLARINDA ÇIKAN YANGIN, YAĞAN YAĞMUR NEDENİ İLE ETKİSİZ DURUMA GELDİ
Yangın söndürüldü 17/08/2010. Apsnypress Haber Ajansı’nın  Abhazya Cumhuriyeti Acil Durumlar Müdahale Basın Ofisi’nden aldığı bilgiye göre, Bzıp dağlarında yaklaşık olarak 25 hektar ormanlık alanın telef olduğu yangın bu akşam çıkan yağmur sayesinde etkisini yitirdi.

Acil Durumlar Müdahale Ofisi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Bzıp dağlarında ki yangın bugünkü zamana göre artık etkisini yitirmiş durumda bulunmaktadır. Yangın, Ritsa gölü yolunun 17. kilometresinde ve 600 metre yükseklikte bulunan ceviz bahçesinde başladı.

Acil Durumlar Müdahale Ofisi “Daha önce Abhazya Acil Durumlar Ofisi ile Rusya federasyonu Krasnodar Bölgesi Acil Dueumlar Müdahale Ofisi arasında yapılan görüşmelere bağlı olarak yangın müdahale uçakları tarafından yanıgın söndürme işlemleri yapılacaktı. Ancak akşam yağan yağmur nedeni ile bölgede ki yangının etkisi azaldı. Bu nedenle yangın uçaklarının müdahalesine gerek kalmadı.. Son olarak yangın kontrol altına alınmış ve gün boyunca hiçbir yeni yangın çıkmamıştır” açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.