RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 09:44:42 tarihnde eklendi. 822 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Jirinovski; Abhazya

RUSYA FEDERASYONU LİBERAL DEMOKRAT PARTİ LİDERİ VLADİMİR JİRİNOVSKİ ABHAZYA’YI ZİYARET EDİYOR.
Vladimir Jirinovski; Abhazya 26/09/07 Tarihinde Abhazya’yı ziyaret eden R.F. Liberal Demokrat Parti (LDP) Lideri Vladimir JİRİNOVSKİ, Başta Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ olmak üzere Abhazya’daki tüm kurumları ziyaret etti.

Suhum’da Abhazya Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile toplantı yapan JİRİNOVSKİ; kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

V. JİRİNOVSKİ; Abhazya Cumhuriyetinin 1. Cumhurbaşkanı Vladislav ARDZINBA’ nın dönem içerisinde oynamış olduğu rolün önemine vurgu yaparak “Abhazya’nın Kurtarıcısı ve GARİBALDİ görevini yerine getirdi. Onun yerinde bir başkası olsa idi belki de Abhazya’ya ve Halkına ihanet edebilirdi” diyerek ARDZINBA’ nın ülkesi için ne kadar önemli birisi olduğunun altını çizdi.

RF.Meclisi Başkan Yardımcısı V. JİRİNOVSKİ “Rusya; Abhazya’da yeni bir savaşa izin vermeyecektir. Çünkü Abhazya’da kendi vatandaşları da yaşıyor.” Dedi.

Abhazya’nın Bağımsızlığının tanınmas ile ilgili soruya da “Abhazyalılar; kökleri binlerce yıllık olan devlet deneyimleri ile kendi topraklarında yaşıyorlar ve de Abhazya Bağımsızlığı her biçimi ile hak ediyor” dedi. RF. Meclisi Milletvekili V. JİRİNOVSKİ.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.